Matti Mäki vuoden helsinkiläisvalmentajaksi Helsinkipäivässä!

12.6.2018 Helsinkipäivänä 12.06.2018 päävalmentaja Matti Mäki valittu vuoden helsinkiläisvalmentajaksi!

Matti Mäki kuvassa Lasipalatsin edessä isänsä Jussi Mäen kanssa

Helsingin kaupunki viettää 468 vuosipäiväänsä. Pormestari Jan Vapaavuori ja Helsingin apulaiskaupunginjohtajat kutsuivat Helsinkipäivään Bio Rexiin Lasipalatsiin yhteistyötahojaan sekä ansioituneita helsinkiläisiä. Palkintoja jaettiin niin kulttuurin, taiteen, tieteen kuin urheilunkin kategorioissa.

Simmiksen Matti Mäki on tänään valittu vuoden helsinkiläisvalmentajaksi. Hänet palkitaan erityisistä ansioistaan nuorten kasvattajana ja innovatiivisten toimintakäytäntöjen luomisesta pääkaupunkiseudun uintivalmennuksessa. Palkinnonjakotilaisuudessa mainittiin erityisesti Matin työ Simmiksessä nuorten valmennuspäällikkönä ja päävalmentajana sekä pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian uinnin lajivastuuvalmentajana.

Pormestari Jan Vapaavuori totesi luovuttaessaan palkintoa Matille, että: ”Matti on tehnyt yli 10 vuotta sitoutunutta työtä uimareiden kanssa. Tämä on viime vuosina alkanut kantaa hedelmää ja menestystä on tullut. Matin seura Helsingfors Simsällskap voitti vuonna 2017 mm. arvostetun Kalevan Maljan, joka jaetaan vuosittain uinnin pitkän radan Suomen mestaruuskilpailujen parhaalle seuralle”.

Lämpimät onnittelut Matille henkilökohtaisesta ja ansaitusta palkinnosta!