Simmis ottamassa kehitysloikkaa

11.6.2019 Hallituksen tiedote seuran tulevista kehityskohteista.

Hallitus tiedottaa seuran tulevista kehityskohteista

Seurassamme tehtiin Huimaseura-auditointi toukokuussa. Auditoinnin yhteydessä tarkasteltiin ja kehitettiin seuran huippu-uintisuunnitelmaa. Suunnitelma sisältää kuusi kehityskohtaa. Tärkeimpänä tavoitteena on se, että seuramme tuottaa vuosittain useita arvokilpailujen aikarajoja alittavia uimareita. Kaikista kuudesta kehityskohteesta on nyt tehty toimenpanosuunnitelma. Suunnitelmat on esitetty Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian johdolle (URHEA), Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy:lle ja Suomen Uimaliitolle. Kaikki ovat sitoutuneet suunnitelmiin ja toiminnan kehittämiseen.

Kuusi kehityskohtaa ovat

  • Team Urhean perustaminen

  • Mäkelänrinteen aamuharjoitusten tehostaminen

  • Lauttasaaren Yhteiskoulun toiminnan arviointi ja kehittäminen yhdessä Urhean, koulun ja Uimaliiton kanssa

  • Mäkelänrinteen valmennusympäristön digiloikka sekä valmentajavaihdot (kaksi eri suunnitelmaa).

Nyt olemme käynnistämässä näiden suunnitelmien toimenpanon käytäntöön. Suunnitelmien toimenpanosta vastaa seuramme osalta Mika Piiroinen (Team Urhean osalta yhdessä päävalmentajamme Matti Mäen kanssa). Tästä syystä Mikan rooli ja tehtävä seurassamme vaihtuu. Mika siirtyy osin työskentelemään Mäkelänrinteen urheilulukion puolelle. Me käynnistämme uuden nuorten valmennuspäällikön haun välittömästi. Tavoitteena on, että meillä on uusi nuorten valmennuspäällikkö rivissä elokuun alussa.

Myös seuran hallinnon puolella tehdään tehostamistoimenpiteitä. Neuvottelut toiminnanjohtajan palkkaamisesta ovat loppusuoralla. Tiedotamme tästä erikseen, kun neuvottelut on saatu valmiiksi. Kaikilla näillä toimenpiteillä on tavoitteena tehdä seurastamme parempi niin urheilullisesti kuin toiminnallisestikin.

Halusimme tiedottaa seuramme jäsenistöä näistä muutoksista lyhyesti heti, kun päätökset oli tehty.

Hallitus