Vapaaehtoiseksi NEM-kisoihin heinäkuussa 2018?

1.3.2018 Nuorten Euroopan mestaruuksista kisataan heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Harjoittelut ja akkreditoinnit mukaan lukien aikajaksolla 1.-8.7.2018 Mäkelänrinteen uintikeskuksessa. Tulethan mukaan?

Vapaaehtoiseksi Nuorten Euroopanmestaruuskisoihin voit ilmoittautua täällä.

Uimaliitto järjestää kisat yhdessä LENin kanssa 1.-8.7.2018. Simmiksen Grand Old Man Rolf Mikkola toimii kisojen pääsihteerinä. Rolle aloitti 8.1.2018 kampanjan, jolla on tarkoitus rekrytoida joka päivä lisää vapaaehtoisia kisatapahtumaa toteuttamaan ;)

Pyydämme kaikkia jo ennakkoonkin ilmoittautuneita ilmoittautumaan oheisen linkin kautta. Tehtäviä on jaossa ihan perinteisistä kisatoimitsijantehtävistä maakohtaisiin attaseoihin tai vaikkapa kisatoimistoon Suomi-tietoutta jakamaan. Lääkärit, myös teille olisi erityisesti käyttöä näissä karkeloissa. Kisa-attaseoina voivat toimia kielitaitoiset vähintään 18-vuotta täyttäneet henkilöt. Haemme natiivi- ja hyvän taitotasonpuhujia myös erikoisemmissa kielissä, mutta pääasiassa joukkueiden kanssa voi toimia englanniksi, sillä jokaisessa joukkueessa on mukana englantia hyvin puhuva henkilö.

Kisaorganisaatio on kiitollinen jokaisesta vapaaehtoisesta, vaikka vaan yhtenä kisapäivänä.

Tulkaa mukaan, koetaan yhdessä kisahuuma ja nähdään huomisen suuret uintitähdet jo tänään. Suomi tähtää kisoihin isolla joukkueella ja mm. Simmiksen Vilma Oura lähtee puolustamaan viime kesän hyviä uintejaan kotihallissaan.

Simmiksestä kisojen uinnin järjestelyjohtoryhmässä ovat Jens Söderholm ja Hely Kilpeläinen. Kisailmeen on suunnitellut Simmiksen Mika Ruusunen. Mukaan on lupautunut jo hyvä joukko tekijöitä riveistämme niin kisainfoon kuin toimitsijoiksikin.

Tapahtuman kotisivut https://www.ejc2018.fi/