IKM Aluekilpailut Etelä-Suomi -1

Simmis järjestää Ikäkausimestaruusuintien Etelä-Suomi -1 alkukilpailut Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa 3.-5.11.2017.

IKM ES1 -kisat uidaan Märskyn isossa altaassa 8 radalla. 

Uimaliiton kisasivulta löydät lajiohjelman sekä kilpailukutsun. Linkki Uimaliiton sivuille tässä.

Livetiming-sivustolta ajantaisainen tulospalvelu sekä lähtölistat. Simmis ei tulosta lähtölistoja yleisömyyntiin ja valmentajien lähtölistat tulostetaan perutuusajan umpeuduttua.

Verryttelyä varten kilpailujen aikana hyppyaltaasta on käytettävissä 4 rataa. Verryttely kisojen aikana seuraavasti

perjantai 03.11.2017 
iltajakso kello 16.30-17.45, jakso alkaa 18.00
lauantai 04.11.2017 
aamujakso kello 08.30-09.50, jakso alkaa 10.00
iltajakso kello 15.30-16.50, jakso alkaa 17.00
sunnuntai 05.11.2017             
aamujakso kello 08.30-09.50, jakso alkaa 10.00
iltajakso kello 14.30-15.50, jakso alkaa 16.00 

Joukkueenjohtajien palaveri

Kaikkien osallistuvien seurojen joukkueenjohtajille pakollinen joukkueenjohtajapalaveri pidetään perjantaina 3.11.2017 kello 16.30 Mäkelänrinteen uinitkeskuksen kolmannen kerroksen neuvotteluhuoneessa.  Joukkueenjohtajien yhteystiedot kerätään seurakuorien noudon yhteydessä kisainfoon.

Osallistuminen ja peruuttaminen

Osallistujilla ei ole lajirajoitusta. Osallistujat voivat peruuttaa osallistumisen viimeistään tuntia ennen  kyseisen jakson alkua ilman lääkärintodistusta. Järjestäjä ei ole  velvollinen palauttamaan osallistumismaksua missään tilanteessa. Osallistumismaksu on 7 euroa per laji. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 5x7=35 euron hintaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista  vielä joukkueenjohtajapalaverissa.

Peruutuksissa voitte käyttää WinGrodan Sync-ohjelmaa, jos haluatte. Pyydämme valmentajia perumaan uimarit ajoissa, mikäli tieto esteestä saavuttaa valmentajat jo ennen kisapäivää. Peruutuksia voi lähettää sähköpostilla hss.kilpailut(at)simmis.fi.

Avainkortit ja pukukaapit sekä ryhmäpukuhuoneet

Kisojen aikana halli on siis käytössä myös yleisölle. Pukukaapit pitää siis vapauttaa jokaisen jakson päätyttyä. Halli avaa ja tyhjentää pukukaapit iltaisin hallin sulkeuduttua.

Jaamme yhden avainkortin per kaksi uimaria kisojen ajaksi. Avainkortit voi pitää perjantaista sunnuntaihin. Avainkorttien palautus kassalla olevaan laatikkoon seurakuorissa viimeistään sunnuntaina 5.11. iltajakson päätyttyä. Seurakuorien päällä on annettujen avainten määrä ja sama määrä avainkortteja pitäisi löytyä palautetusta seurakuoresta. 
 
ORCAn joukkue ohjeistetaan käyttämään ryhmäpukuhuoneita. Lisätiedot ryhmäpukuhuoneiden sijannista kisainfosta, kun joukkue saapuu hallille.

Pyydämme kaikkia uimareita käyttämään kassojen läheisyydestä löytyviä pieniä lukittavia lokeroita arvotavaroille. Halli eikä Simmis vastaa mahdollisista varkaustapauksista.

Ruokailut voi tilata etukäteen Uppopullan nettisivujen kautta www.uppopulla.com. Uppopulla on auki kisojen ajan ja sieltä voi ostaa kätevästi välipalaa.

Belindoksen Arena-myynti palvelee kisaväkeä. Voit tutustua etukäteen www.belindos.fi heidän valikoimiinsa.

Pysäköinti Märskyn parkkipaikalla on maksullista. Mikäli Mäkelänrinteen uintikeskuksen oma parkkipaikka on täynnä, Velodromin edustalta löytyy lisää parkkitilaa. Myös sinne pysäköinti on maksullista alueella olevien rajoitusten mukaisesti. Lukion parkkipaikalta löytyy parkkitilaa lauantaina ja sunnuntaina. Sinne voi pysäköidä ilmaiseksi. 

HYK/19.10.2017, päivitetty 23.10./päivitetty 1.11.2017