Valmennusmaksut

Uinnin valmennusmaksujen yleiset maksuohjeet

Maksaminen 2019-2020

Maksaminen tapahtuu verkkopankin kautta joko pankkimaksuna tai luottokorttimaksuna. Elokuun harjoitusmaksun eräpäivä on 15.8.2019. Maksamalla elokuun harjoitusmaksun varmistat sähköisen rataharjoituskortin aktivoinnin ajalle 1.9.2019-31.5.2020. Syys-joulukuun sekä tammi-kesäkuun harjoitusmaksun voi suorittaa kertamaksuna, kahdessa erässä tai kuukausimaksuna.

Masters-uintiryhmät tai Masters-vesipallo-ryhmissä harrastavat voivat suorittaa maksun ainoastaan yhdessä erässä ja heidän maksunsa eräpäivä on 15.8.2019 rataharjoituskortin aktivoimiseksi.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu 2019 on 25€. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain tästä.

Ryhmät

Ryhmiin kuuluvien nimilistat löydät tästä listasta. Samalta sivulta löydät myös vesipalloryhmien listat.

Eräpäivät

Elokuun harjoitusmaksun eräpäivä on 15.8.2019. Syys-joulukuun  ja tammi-kesäkuun harjoitusmaksu voidaan maksaa  kertamaksuna, kahdessa erässä tai kuukausimaksuna. Kertamaksun eräpäivät ovat syksyllä 15.9 ja keväällä 15.1.  Kahdessa erässä suoritettaessa eräpäivät ovat syksyllä 15.9 ja 15.11 ja keväällä 15.1. ja 15.4. Kuukausittain maksettaessa eräpäivä on kuukauden 15. päivä.

Henkilötiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään uimarin sekä huoltajan yhteystietoja.

Poissaolot

Poissaolokertoja ei hyvitetä. 

Uimari lopettaa uinnin

Mikäli uimari tai vesipalloilija lopettaa tulee siitä tehdä virallinen lopettamisilmoitus välittömästi omalle vastuuvalmentajalle ja lisäksi osoitteeseen simmis(at)simmis.fi.

Yhteystiedot

Ryhmäkohtaiset vastuuvalmentajat hoitavat valmennukseen liittyvän tiedottamisen. Kysymyksiä voidaan lähettää myös osoitteeseen simmis(at)simmis.fi

Valmennusmaksu maksetaan oman ryhmän nimen linkin avulla:

Edustusryhmä
NSM
IKM 
Talent 
Challenge
Utmanare
SKILLS kilpa