Maksut

 

Seuran jäsenmaksu

Vuonna 2018 Simmiksen jäsenmaksu on 25 €. Vain seuran jäsenet voivat osallistua kisoihin ja edustaa seuraa. Seuran jäsenyyden voi maksaa täällä.

Uinnin valmennusmaksujen yleiset maksuohjeet

Maksaminen 2018-2019

Maksaminen tapahtuu verkkopankin kautta joko pankkimaksuna tai luottokorttimaksuna.

Eräpäivät

Syys-joulukuun  ja tammi-toukokuun harjoitusmaksu maksetaan kertamaksuna.

Valmennusmaksu maksetaan oman harjoitusryhmän linkistä:
                     
Masters Märsky 
Masters Challenge      
Masters LYK

Sähköinen rataharjoituskortti (myöntää Helsingin kaupunki)
Kortin tarvitsevat kaikki Masters -uimarit, jotka harjoittelevat Mäkelänrinteen ryhmässä. Uimahalli edellyttää, että uimareilla on kyseinen kortti. Kortin avulla pääsee maksutta sisään uimahalliin ryhmän harjoitusvuoroille. Kortin lunastamisohjeet toimitetaan uimareille, kun syksyn harjoitusmaksu on suoritettu eräpäivään mennessä. Käytännössä tämä edellyttää, että harjoitusmaksu on suoritettu. Seura tilaa sähköiset rataharjoituskortit uimarille.

Kilpailumaksut kilpailuissa käyville:

Blue Card vakuutus – Uimaliitolle vuosittain

Blue Card on yhtä kuin kilpailulisenssi. Ohjeet lisenssin hankkimiselle löytyvät Uimaliiton sivuilta. Blue Cardin tarvitsevat  kaikki kilpailuihin osallistuvat Masters -uimarit. Huomioitavaa on että Blue Card on hankittava viimeistään 14 vuorokautta ennen kilpailua.

Starttimaksut kilpailukohtaisesti

Starttimaksut eivät kuulu harjoitusmaksuun. Valmentaja ilmoittaa osallistujien nimet ja lajit koostetusti jokaiseen kilpailuun. Uimari maksaa omat starttimaksunsa seuran ilmoittamalle tilille viitetietoineen 2 viikkoa ennen kilpailuja. Simmis maksaa uimareiden kisamaksut kerralla kisat järjestävälle seuralle.

Seuran omat kisat maksuttomia 

Simmiksen järjestämät kisat ovat ilmaisia uimareille. Lisätietoja tulevista kisoista löytyy täältä.