Valmennusmaksut

Uinnin valmennusmaksujen yleiset maksuohjeet

Maksaminen 2018-2019

Maksaminen tapahtuu verkkopankin kautta joko pankkimaksuna tai luottokorttimaksuna. Maksamalla syksyn valmennusmaksun 18.8.2018 mennessä varmistat sähköisen rataharjoituskortin aktivoinnin ajalle 1.9.2018-31.5.2019. Syys-joulukuun sekä tammi-kesäkuun harjoitusmaksun voi suorittaa kertamaksuna, kahdessa erässä tai kuukausimaksuna.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu 2019 on 25€. Jäsenmaksu maksetaan vuosittain tästä

Eräpäivät

Syys-joulukuun  ja tammi-kesäkuun harjoitusmaksu voidaan maksaa  kertamaksuna, kahdessa erässä tai kuukausimaksuna. Kertamaksun eräpäivät ovat syksyllä 15.9 ja keväällä 15.1.  Kahdessa erässä suoritettaessa eräpäivät ovat syksyllä 15.9 ja 15.11 ja keväällä 15.1. ja 15.4. Kuukausittain maksettaessa eräpäivä on kuukauden 15. päivä.

Henkilötiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään uimarin yhteystietoja.


Poissaolot

Poissaolokertoja ei hyvitetä.

Valmennusmaksu maksetaan oman harjoitusryhmän linkistä:      

Masters Märsky 
Masters Challenge      
Masters LYK

Sähköinen rataharjoituskortti (myöntää Helsingin kaupunki)
Kortin tarvitsevat kaikki Masters -uimarit, jotka harjoittelevat Mäkelänrinteen ryhmässä. Uimahalli edellyttää, että uimareilla on kyseinen kortti. Kortin avulla pääsee maksutta sisään uimahalliin ryhmän harjoitusvuoroille. Kortin lunastamisohjeet toimitetaan uimareille, kun syksyn harjoitusmaksu on suoritettu eräpäivään mennessä. Käytännössä tämä edellyttää, että harjoitusmaksu on suoritettu. Seura tilaa sähköiset rataharjoituskortit uimarille.

 

Kilpailumaksut kilpailuissa käyville:

Blue Card vakuutus – Uimaliitolle vuosittain

Blue Card on yhtä kuin kilpailulisenssi. Ohjeet lisenssin hankkimiselle löytyvät Uimaliiton sivuilta. Blue Cardin tarvitsevat  kaikki kilpailuihin osallistuvat Masters -uimarit. Huomioitavaa on että Blue Card on hankittava viimeistään 14 vuorokautta ennen kilpailua.

Starttimaksut kilpailukohtaisesti

Starttimaksut eivät kuulu harjoitusmaksuun. Valmentaja ilmoittaa osallistujien nimet ja lajit koostetusti jokaiseen kilpailuun. Uimari maksaa omat starttimaksunsa seuran ilmoittamalle tilille viitetietoineen 2 viikkoa ennen kilpailuja. Simmis maksaa uimareiden kisamaksut kerralla kisat järjestävälle seuralle.

Seuran omat kisat maksuttomia 

Simmiksen järjestämät kisat ovat ilmaisia uimareille. Lisätietoja tulevista kisoista löytyy täältä.