Pelisääntömme

1. Saavu treeneihin ajoissa. Jos olet myöhässä treeneistä, verraa itseksesi yleisöradalla esim 400m ja liity sen jälkeen mukaan treeniin. Älä häiritse muita myöhästymiselläsi.

2. Kuuntele, mitä valmentaja sanoo ettei hän joudu toistamaan ohjeita useita kertoja. Treeneissä tulee toki olla huippuhauskaa mutta hoidetaan kuulumiset ennen ja jälkeen treenien.

3. Valitse rata oikein tasosi mukaan, Märskyssä meillä on radat 5, 6, 7, radalla 5 uivat nopeimmat ja 7 hitaimmat, ellei valmentaja ohjeista toisin. Jos et ole varma, kysy valmentajalta tai aloita hitaammalta radalta ja siirry nopeammalle kun kunto/taito niin edellyttää.

4. Kaikki uivat saman valmentajien ohjaaman treenin. Jos jostain syystä et halua/pysty jonain kertana uimaan tiettyä treeniä, siirry yleisöradalle uimaan omaa juttua. Uidaan nopeimman radan tahdissa siten, että kun nopeimmat ovat valmiit, muilla radoilla lopetetaan ja kaikki siirtyvät samanaikaisesti seuraavaan harjoitteeseen.

5. Ota mukaan kaikki välineet ellei valmentaja ole toisin sanonut. Jos lainaat hallin välineitä, tule niin ajoissa hallille, että ehdit hakea ne varastosta ennen treenin ja venyttelyn alkua. Tarvitaan: lauta, pullarit, (lättärit,), räpylät

6. Näytä Blue Card lisenssikorttisi joka kerran kassalla, kun saavut hallille. 

7. Koska Mäkelänrinteen ryhmä on kilparyhmä, kaikki ryhmässä harjoittelevat osallistuvat masters-kisoihin. 

8. Pidä huoli että sinulla on Uimaliiton kilpailulisenssi Blue Card, se tulee voimaan 14vrk kuluttua maksamisesta. Sisältää vakuutuksen, ilman vakuutusta ei seuran harjoituksiin saa tulla.

9. Treeneissä ei ole pakko käydä eikä poissaoloista tarvitse ilmoittaa, mutta kisaajien kannattaa kyllä treenata useammin kuin kerran viikossa. Jos olet ilmoittautunut kilparyhmään mutta koet, että kisat ovat sinulle vielä liikaa, siirry Lauttasaaren harrasteryhmään. Keskustele valmentajan kanssa asiasta.

Huomio!  Seura edellyttää, että mastersuimarit osallistuvat seuran järjestämiin kilpailuihin toimitsijoina (ajanotto, käännöstarkastus, erien keruu, voileivän teko, toimistossa jne).