Tukiyhdistys

HSS:n Tukiyhdistys (Helsingfors Simsällskaps Garantiförening rf) perustettiin vuonna 1929. Yhdistys oli hyvin aktiivinen aina 80-luvun loppuun saakka minkä jälkeen yhdistys eli hiljaiseloa. Hallitus päätti keväällä 2015 uudelleen aktivoida toimintansa. Ensimmäinen tavoite on jäsenmäärän kasvattaminen.  Toinen tavoite on järjestää säännöllisiä tapaamisia. Kolmas tavoite on taloudellisten resurssien hankkiminen emoseuran toiminnan tukemiseksi.

Yhdistyksen vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin keskviikkona 11.5 klo 13.00 Ravintola Mamma Rosassa. Vuoden 2015 tilinpäätös vahvistettiin ja hallituksen valittiin seuraavat jäsenet;  Kristina Ifström puheenjohtaja, Lasse Lehtokangas, varapuheenjohtaja, Helena Piksilä, rahastonhoitaja, Rolf Mikkola, sihteeri sekä Thomas Lindholm ja Anders Westerholm.

Vuoden 2016 toiminta

Alkuvúonna hallitus sai valmiiksi Simmiksen uuden seuralipun joka oli esillä pääsiäisen SM-kisoissa. Valmisteilla on uusi erä Simmiksen eliittimerkkiä. Syksyllä työstetään vuoden 2017 juhlavuotta ja juhlia. Simmis täyttää ensi vuonna 130 vuotta.

Liity jäseneksi

Jos et ole vielä jäsen voit ilmoittautua jäseneksi lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen rolf.mikkola at gmail.com - nimi, osoite, s-posti, puhelinnumero. Jäsenmaksu määrä päätetään vuosikokouksessa - vuoden 2016 jäsenmaksu on 20 €. Jäsenmaksulaskuun tulee lisärivi, jos haluat antaa lisätukea seuralle.