Yhteistyökumppanit

Pihlajalinna/Dextra  

Pihlajalinna/Dextra ja Simmis ovat jatkaneet vuodesta 2015 voimassa ollutta yhteistyötään vuoden 2018 loppuun. Pihlajalinna/Dextran sivuille pääset varaamaan aikaa ja tutustumaan palveluihin tästä linkistä.

Yksilöidyt lääkäripalvelut Simmiksen uimareille

Urheiluseurasi kautta saat Dextralta yksilöidyt lääkäripalvelut käyttöösi. Oma sairaanhoitajasi opastaa sinua puhelimitse ja varaa tarvittaessa ajan omalääkärillesi tai tutkimuksiin. Lääkärisi tuntee juuri Sinun lajisi ja on lajillesi tyypillisten sairauksien, vammojen, ja venähdysten hoidon asiantuntija. Tapaturman sattuessa ota meihin yhteyttä, Simmiksen uimarina saat Dextralta nopeasti asiantuntevaa apua!

Muistathan yhteyttä ottaessasi ilmoittaa olevasi Simmiksen uimari! Ota rohkeasti yhteyttä! 

Sairaanhoitajan ohjaus ja neuvonta
Runo Pyykönen p. 040 631 2826  runo.pyykonen@pihlajalinna.fi

Simmiksen vastuulääkäri: Lauri Alanko liikuntalääketieteen erikoislääkäri

Päivystys: Munkkivuoressa ma-la 7-22 ja su 9-22

Ortopedi-/kirurgipäivystys: Munkkivuoressa ma-su 17-22

Dextra Munkkivuori: ma-la 7-22 ja su 9-22

Dextra Kamppi: ma-to 8-20 ja pe 8-16

Urheiluhallit Oy

Simmis ja Urheiluhallit ovat tiivissä yhteistyössä liittyen vesitilan käytöstä sekä valmennukseen että kilpailuihin.

Urheiluhallit Oy:n toiminta alkoi vuonna 1959.  Ensimmäinen halleista, Helsingin Urheilutalo valmistui 1961. Kontulan Uimahalli avattiin huhtikuussa 1970 ja elokuussa 1973 Siltamäen Uimahalli siirtyi Urheiluhallit Oy:n hoitoon. Malmin Uimahallin peruskivi muurattiin huhtikuussa 1982 ja halli avattiin yleisölle kesäkuussa 1983. Töölön Urheilutalo siirtyi Urheiluhallit Oy:n omistukseen marraskuussa 1987 ja Pasilan Urheiluhalli Oy (ent. Novahalli Oy) syksyllä 1995. 
Pääomistajana Helsingin kaupunki (51,33 %) ja muina osakkaina Urheiluopistosäätiö ja 13 lajiliittoa.
Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy on tehnyt hallintosopimuksen Urheiluhallit Oy:n kanssa valmistumisvuonna 1999. Pääomistaja yhtiössä on Helsingin kaupunki (66,7 %) ja muina osakkaina Uimaliiton Tuki ry ja Urheiluopistosäätiö.

Tension Point 

Tension Point edelleen simmisläisten käytettävissä fysiikka- ja naprapatiapalveluissa! 

Tension Pointin omistaja Teemu Silius vastaa tällä hetkellä mm. naisten jääkiekkomaajoukkueen fysiikkavalmennuksesta sekä toimii joukkueen huoltajana. Teemulle voit varata ajan  www.tensionpoint.fi tai puhelimitse 040 685 6323

Tension Point  hoitaa uimarien yksilöllistä omakustanteista fysiikkavalmennusta sekä tarjoaa naprapatiapalveluita. Jatkossa uimareita suositellaan olemaan heti yhteydessä Teemuun, kun erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja tai vammoja - kuten niska-, selkä-, olkapäävaivoja tai vastaavia - ilmenee.

Tension Point on erikoistunut urheilijoiden terveyteen ja hyvinvointiin. Teemu Silius on hankkinut kannuksensa urheilussa niin urheilijan, terapeutin kuin valmentajankin rooleissa.