Testipäivä 20.8.2017 ja uimakouluissa vielä tilaa

14.8.2017 Haluatko mukaan kilpauintiharrastukseen? Uinnin testipäivä sunnuntaina 20.8.207 Märskyssä. Jos uimataito on vielä hakusessaan, meiltä Simmiksestä saat hyvää uimakouluopetusta. Katso vapaana olevat kurssipaikat.

Testipäivä 20.82017 kello 15.00-18.00

Kesän jälkeen voi mukavasti jatkaa uintia harrastuksena. Tule Simmiksen testipäivään näyttämään taitosi ja me tarjoamme taitotasollesi sopivan kilpa- tai harrasteuintiryhmän.

Testit pidetään sunnuntaina 20.8.2017  kello 15.00-18.00 välisenä aikana Mäkelänrinteen uintikeskuksessa pienryhmissä. Testeissä katsotaan nuoren uimarin taitotaso niin uinnissa kuin muussa liikunnassa.

Lähempänä testipäivää kaikille ilmoittautuneille ilmoitetaan juuri hänen testiryhmänsä aloitusaika (porrastettu ryhmittäin) ja toimitetaan vielä tarkemmat ohjeet testipäivästä. 

Mukaan  testipäivään voit ilmoittautua tästä linkistä http://www.eventilla.com/event/nAbLv

Kysymykset Helena Piksilälle sähköpostitse helena(at)simmis.fi.

Uimakoulut syksyllä 2017

Uimakouluihin ilmoittautuminen alkoi kesäkuussa. Kurssipaikasta ja -ajasta riippuen tilaa löytyy vielä uimakouluista.

Uimakoulut ja -kurssit niin lapsille kuin aikuisille pyörähtävät taas syksyllä käyntiin. Meillä Simmiksessä voit opetella uinnin alkeita ja uintitekniikkaa suomeksi ja ruotsiksi ja tarvittaessa järjestämme opetusta myös englanniksi, mikäli ryhmä saadaan kokoon.

Tästä linkistä voit ilmoittautua Helsinginkadun, Töölön, Pirkkolan ja Lauttasaaren uimakouluihin ja tekniikkakursseille.

Ilmoittautumislinkki seuraaviin paikkoihinin Valkea talo, Pohjois-Haaga ja Helsingin suomalainen yhteiskoulu SYK.

Tervetuloa Simmiksen iloiseen uintijoukkoon!

Lisätietoja hss.uimakoulut@simmis.fi