Ikäkausimestaruusuinnit Porissa

Paras mahdollinen aloitus Simmiksen viestijoukkueille – T15 sekauintiviestissä kisaennätys ja kultaa sekä P16 sarjassa sekauintiviestissä samoin kultaa.

Ikäkausimestaruusuinnit Porissa polkaistiin käyntiin huikeissa merkeissä. Kilpailut aloitettiin sekauintiviesteillä, jossa 15-vuotiaiden tyttöjen sarjassa oli kaksi joukkuetta. Kakkosjoukkueen aika olisi riittänyt seitsemänteen sijaan, mutta harmillinen vaihtorikko pilasi kilpailun. Ykkösjoukkue (Iida Koiranen, Emmi Kölhi, Vilma Oura, Erika Ketola) kirjasi nimiinsä ikäkausiennätyksen 4.25.65 parantaen vanhaa ennätystä 2.58 sekuntia.

P16 SKUV

Poikien sekauintiviestissä pojat (Niki Karlsson, Santeri Hölttä, Jami Heinilä, Kaarlo Seppänen) korjasivat vakuuttavalla tavalla mestaruuden, vaikka lopussa Åsk:n pojat yrittivätkin saavuttaa kovasti meidän ankkuriamme.

Vilma Oura kultaa, Alexandra Vartiainen pronssia

Viestien jälkeen vuorossa oli 800 metriä vapaauintia. Simmis nappasi 14-vuotiaissa tytöissä kaksi mitalia: Vilma Oura kultaa  ja Alexandra Vartiainen pronssia. Sophia Lindeberg T15 -sarjassa hienosti viides. Upeinta uinnissa oli kaikkien tyttöjen ennätysparannukset, Emma 13s, Alexandra 10s, Helene 10s, Sophia 10s ja Saara 8s.

Poikien 800 vapaauinnissa Jami Heinilä otti vakuuttavan voiton P15-sarjassa ja Elias loistavan loppukirin ansiosta hienosti 6. Myös Janek-Erik Päike paranteli ennätystään lähes viidellä sekunnilla ollen 17.

Uimarit loistivat onnistuneilla suorituksilla… kyllä meidän valmentajat ovat onnistuneet huippuhyvin.

Päivän tsempparipalkinnot menivät Elias  Herleville ja Emma Koiraselle.

Huomenna jatketaan samoissa merkeissä, HYVÄ SIMMIS!