Puheenjohtajan tervehdys 14.1.2019

14.1.2019 Seuran puheenjohtajan Karim Tähtivuoren katsaus menneeseen vuoteen 2018.

Hyvät Simmisläiset!

Vuosi 2018 oli jo seuran 131. toimintavuosi, ja se olikin hieno vuosi, täynnä hienoja saavutuksia, ennätyksiä ja kokemuksia. Kisamenestyksestä olette saaneet lukea seuran sivuilta ja facebookissa, joten en pitkästi toista niitä, tervehdyksestä tulisi liian pitkä luettavaksi.

Kerrataan kuitenkin joitakin high lights'eja:

  • Kalevan Malja (pitkän radan SM-mestaruuskisojen paras seura pisteissä ja mitaleissa)
  • Pohjantähti- malja ja Tampere- lautanen (paras seura lyhyen radan SM-kisoissa (aikuiset) ja (nuoret))
  • Simmiksen uimarit arvokisoissa!
  • Seuran päävalmentajan Matti Mäen valinta Helsingin parhaaksi seuravalmentajaksi!
  • Tähtiseura-status!
  • SFI-Stockholm voitto!
  • Simmiksen uimarit maajoukkueissa!

Tästä on vaikea parantaa, ja täytyy itse asiassa muistaa, että tällä tasolla on vaikea myös pysyä. Muissa seuroissa tehdään koko ajan tosissaan hienoa työtä tarkoituksena saavuttaa menestystä, ja siksi meidän täytyy tehdä kaikki vielä vähän paremmin ja sitoutua vieläkin enemmän, että pysymme huipulla. Sitä on huippu-urheilu.

Matti Mäki päävalmentajana sekä joulukuun 2018 alusta virallisesti nuorten valmennuspäällikkönä aloittanut Mika Piiroinen, uintijaoksen tukemana, tulevat pitämään huolen siitä, että teemme kaiken sen eteen, että uimarit voivat kehittyä ja menestyä niin hyvin kuin mahdollista. Haluan omasta ja hallituksen puolesta kiittää uimareita, valmentajia, vanhempia, vapaaehtoisia ja meidän yhteistyökumppaneita tästä menestyksestä sekä siitä, että Simmis-henki elää ja voi hyvin!

Marraskuun lopussa pidettiin seuran sääntömääräinen syyskokous, missä vahvistettiin talousarvio sekä toimintasuunnitelma vuodelle 2019 sekä valittiin jäseniä hallitukseen.  Uusi hallitus vuonna 2019 on allekirjoittanut Karim Tähtivuori, Lotta Långström, Jens Söderholm, Laura Koivusalo, Mika Haikonen sekä Joakim Berndtsson. Joakim tuli uutena mukaan. Kiitos Joakimille halusta osallistua ja tervetuloa hallitukseen!

Hallituksen ensimmäisessä kokouksessa 10.1.2019 valittiin seuran puheenjohtajaksi allekirjoittanut, varapuheenjohtajaksi Lotta Långström, rahastonhoitajaksi Jens Söderholm sekä hallituksen sihteeriksi Laura Koivusalo. Hallitus kokoontuu jokaisen kuukauden toinen tiistai, ja mikäli jäsenillä on asiaa, kysymyksiä tai esityksiä, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Puurojuhlassa koettiin haikeita hetkiä, kun seuran toiminnassa pitkään ja vahvasti mukana olleet Hely Kilpeläinen ja Petri Kaurinkoski palkittiin yli vuosikymmenen kestäneestä suuresta työstä seuran eteen. Koko meriittilistoja en tohdi edes yrittää kirjoittaa, mutta Hely toimi sekä uintijaoksen puheenjohtajana että edustusjoukkueen joukkueenjohtajana ja Petri toimi seuran kisasihteerinä, uintijaoksen jäsenenä ja vastasi kisojen teknisestä toteutuksesta, mm. ajanotto.  Kiitokset vielä kerran! 

Nyt on muiden vuoro kantaa soihtua. Uintijaoksen puheenjohtajana aloitti kaikille kisoja seuranneille tuttu huippu-uimarimme Kaisla Kollanus, ja kisasihteerin vastuut ottivat hoitaakseen Jani Leväsalo ja Antti Mäki. Kiitokset etukäteen ja onnea tehtävään!

Kiitos kaikille vuodesta 2018 ja hienoa urheiluvuotta 2019 kaikille omasta ja hallituksen puolesta!!

Terveisin

Karim Tähtivuori

HSS, pj