HSS Cup 5 jälkeen oli tarjolla perinteinen joulupuuro

16.12.2018 Vuoden viimeinen kisa on uitu ja joulupuurot nautittu. Simmiksellä erinomainen uintivuosi. Puurojuhlan yhteydessä palkittiin Hely Kilpeläinen ja Petri Kaurinkoski.

Sunnuntaina uitiin vuoden 2018 viimeinen HSS Cup Mäkelänrinteen uimahallissa. Kisassa oli mukana kaikenikäisiä Simmiksen uimareita. Illan aikana nähtiin useita onnistumisia ja uusia ennätyksiä. Kisan jälkeen oli tarjolla joulupuuroa Cafe Uppopullassa. Joulupuuron aikana Simmiksen puheenjohtaja Karim Tähtivuori kiitti erinomaisesti sujuneesta vuodesta. Syyskaudella Simmis voitti seurapisteet ja mitalitaulukon kaikissa ikäluokissa kisatuissa pääkisoissa (Lyhyen radan IKM, NSM ja SM). Lisäksi puheenjohtaja esitti suuret kiitokset kahdelle Simmiskonkarille Hely Kilpeläiselle ja Petri Kaurinkoskelle, jotka ovat useiden vuosien ajan antaneet pyyteettömän panoksensa Simmiksen toiminnan edistämiseksi. En gång Simmis, alltid Simmis!

 

Puurojuhlassa palkittiin vielä kolme uimaria stipindeillä erinomaisista uintisuorituksista kuluneen vuoden aikana. Stipendit saivat Laura Lahtinen, William Söderling ja Henrik Krogius! Onnea palkitulle!

Simmis toivottaa kaikille hyvää ja rauhallista joulunaikaa!