Masters kilpailut

Masters-sarjoissa järjestetään Suomen Mastersmestaruuskilpailut kahdesti vuodessa: pitkän radan kilpailut ovat syksyisin ja lyhyen radan kilpailut ovat keväisin. Masters-sarjoissa -kilpailevien tulee olla vähintään 25-vuotiaita ja sarjat ovat aina viiden vuoden välein (25-29 v, 30-34 v, 35-39 v jne.).  Masters-sarjoissa voi myös kilpailla muissa kilpailuissa kautta  vuoden, sekä osallistua halutessaan avoimiin aikuisten sarjojen kilpailuihin. Kaikki kilpailut löytyvät Uimaliiton sivuilta. Osa Simmiksen Masters-uimareista osallistuu myös kansainvälisiin kilpailuihin, kuten Masters EM ja MM-kilpailut. Niistä lisätietoa löytyy kansainvälisen uimaliiton FINAn ja Euroopan uimaliiton LENin sivuilta. 

Kaikkiin kilpailuihin osallistuvilla tulee olla voimassa oleva Uimaliiton lisenssi ja lisäksi Simmiksen vuosittainen jäsenmaksu tulee olla maksettu.

Kilpailuihin ilmoittautumiset Suomessa hoitaa eerikki.rutanen@gmail.com. Ilmoittautumisien määräpäivät löytyvät aina kilpailukutsuista ja niihin on hyvä ilmoittautua ajoissa.  Simmiksen omat kilpailut ovat simmisläisille ilmaisia, mutta muut kilpailut uimaseura veloittaa. Kansainvälisten kilpailuiden ilmoittautumiset hoidetaan ja maksetaan itsenäisesti, mutta apua voi kysyä Eerikki Rutaselta.  

Katso masterslajien Suomen ennätykset tästä.

Katso videoita masters kisojen uinneista kevään 2012 lyhyen radan SM kisat Salossa. Video 1. Video 2. Video 3. Video 4. Video 5. Video 6

Pori SM tulostaulu Syksy 2011