Uimakouluinfo


Ilmoittautumiset syksyn 2020 uimakouluihin ovat käynnissä Simmiksen kotisivuilla.

Syksy 2020 UIMAKOULUT

Lauttasaari  Pirkkola 

Haaga (Valkea Talo ja SYK)


Lisätiedot uimakoulujen ilmoittautumiskohdissa. 

Uimakouluja järjestetään neljässä eri uimahallissa: Lauttasaaressa, Pirkkolassa ja Haagassa (Valkeatalo ja SYK). Oikean kurssitason löydät tutustumalla kurssikuvauksiin. Kursseille ilmoittaudutaan klikkaamalla kyseisin kurssin linkkiä joko kurssikuvauksen yhteydessä tai uimahallien aikataulusivun kautta, ilmoittautuminen

Uimakoulut alkavat kaksi kertaa vuodessa ja kahdella eri kielellä

Uimakoulut alkavat syyskuussa ja tammikuussa. Ilmoittautuminen alkaa viimeistään kuukautta ennen uimakoulujen alkua. Kursseille ilmoittaudutaan internetin kautta (ei sähköposti-ilmoittautumisia).  Opetuskielinä on suomi tai ruotsi. Yhteen uimakouluun mahtuu 6-16 uimaria. 

Kurssivastaava

Erika Ketola toimii uimakoulujen ja -kurssien vastaavana. Erikan tavoitat sähköpostitse kurssitoiminta(at)simmis.fi. Erikalta voit pyytää apua uimakouluja ja -kursseja koskevissa asioissa.

 

Tunnin peruuntuminen                                                                             

Mikäli kurssikerta tai kertoja peruuntuu järjestäjästä (Helsingfors Simsällskap r.f ) johtumattomasta syystä tapahtuva tunnin peruuntuminen ei oikeuta osallistumismaksun palauttamiseen asiakkaalle eikä korvaavien ohjaustuntien järjestämiseen. 

Tervetuloa iloiseen Simmiksen uintijoukkoon!

11.8.2020