Joulukuun tiedote

Kilpailut
Joulukuussa Simmiksen uimarit kisaavat useissa eri kilpailuissa. Simmikseltä nähdään uimareita Pohjoismaiden mestaruuskisoissa (PM), Ikäkausimestaruusuinneissa (IKM), Euroopan mestaruuskisoissa (EM) ja Suomen mestaruuskisoissa (SM).
– Pohjoismaiden mestaruusuinnit järjestetään tänä vuonna Virossa 1.-3.12.2023. Simmiksen uimareita kilpailuissa on yhteensä 5 uimaria.
– Ikäkausimestaruusuinnit kisataan Jyväskylässä 8.-10.12.2023. Kisoja voi seurata Live Timingista.
– Uinnin lyhyen radan EM-kilpailut alkavat 5.12.2023 Romaniassa ja niitä voi seurata aina sunnuntaihin 10.12.2023 saakka. Simmikseltä kilpailuihin lähteen 4 uimaria.
– Lyhyen radan SM-uinnit alkavat Oulussa torstaina 14.12.2023 ja jatkuvat aina sunnuntaihin 17.12.2023 saakka. Kisoissa uidaan yhtäaikaisesti nuorten, aikuisten ja parauimareiden Suomen mestaruuskisat. Kisoja voi seurata Live Timingista.

Puurojuhla
Simmis järjestää puurojuhlan tiistaina 19.12.2023 kello 18.00-19.00 Mäkelänrinteen uintikeskuksessa kahvila Uppopullassa.
Ilmoittautuminen puurojuhlaan myclubin kautta viimeistään sunnuntaina 10.12.2023.
Toivottavasti mahdollisimman moni simmisläinen pääsee osallistumaan!

Kevään uintikurssi-ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen kevään uintikursseille alkaa maanantaina 4.12.2023 klo 12.00. Ilmoittautuminen tapahtuu Simmiksen kotisivujen (simmis.fi) kautta kurssitoiminnan sivuilta.

Harkinnanvarainen tuki harjoitteluun kevätkaudelle
Helsingfors Simsällskap antaa rajatulle määrälle hakijoita alennuksia harjoittelumaksuista vähävaraisille jäsenille. Edellytyksenä alennukselle on, että edeltävältä kaudelta ei ole velvoitteita auki seuraa kohden ja uimari on toiminut seuran arvojen mukaisesti. Saapuneet hakemukset arvioidaan pääasiassa henkilökohtaisen tilanteen sekä avun tarpeen pohjalta. Toissijaisesti otetaan huomioon uimarin sitoutuminen harjoitteluun edeltävällä kaudella, jäsenyyden pituus seurassa sekä muu aktiivinen seuratoiminta. Saapuneet hakemukset käsitellään toiminnanjohtajan ja puheenjohtajan toimesta, jotka esittelevät hakemukset seuran hallitukselle anonyymisti, joka tekee lopullisen päätöksen tuen saajista. Tukihakemuksien jättöaika on joulukuun loppuun saakka kevätkaudelle ja syksyn hakemukset jätetään elokuussa. Päätös tuettavista uimareista tehdään hakuajan jälkeen ja nämä ilmoitetaan hakijoille tammikuun ensimmäisen viikon aikana. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen info(at)simmis.fi 31.12.2023 mennessä. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja sähköpostitse.

Päävalmentajan terveiset loppukauteen:
Syyskausi on harjoiteltu ahkerasti ja nyt ovat käsillä useat lyhyen radan kauden arvokilpailut seuraavan 3 viikon aikana.  Pohjoismaisissa mestaruusuinneissa Virossa kisataan nuorten, aikuisten ja parauimareiden sarjoissa ja kisaan valittiin 5 Simmiksen uimaria. Ikäkausimestaruusuinneissa puolestaan kisaavat alueellisten alkukilpailujen parhaat nuoret uimarit. Lyhyen radan EM-kilpailussa Romaniassa maatamme edustaa 4 simmisläistä. Kausi päättyy lyhyen radan SM-uinteihin. Osalla uimareistamme on ohjelmassa kahdet edellä mainituista arvokilpailuista, joten tahti on todella kova. Toivotankin kisaajille ja koko Simmikselle rutkasti jaksamista ja terveyttä ja kisarupeaman jälkeen ansaittua joulutaukoa!

 Simmis toivottaa kaikille jäsenilleen tsemppiä kauden viimeisiin kilpailuihin ja rauhallista joulun aikaa!