Tammikuun tiedote

Simmis toivottaa kaikille jäsenilleen hyvää uutta vuotta 2023! Kevätkauden 2023 osalta harjoitukset ja uintikurssit käynnistyvät normaali aikataulujen mukaisesti.

Simmiksen seuravaatteet ovat tilattavissa altaalle.com verkkokaupasta. Seuravarustevarastoja täydennetään taas tammikuun tilausten jälkeen, joten nyt on oikea hetki tehdä tarvittavat varustetilaukset. Muistattehan mainita Simmis-koodin tilauksen yhteydessä, jotta saatte 20 % alennuksen kaikista tuotteista. Koodin voit kysyä ryhmän joukkueen johtajalta tai valmentajalta.
Kilparyhmäläiset, käyttehän päivittämässä t-paitakokonne myclubiin kevätkauden t-paitatilausta varten tammikuun aikana. Mikäli haluat tilata itsellesi nimikkolakin, se kannattaa tehdä tammikuun aikana, sillä nyt tilaus lähtee liikkeelle lakkien osalta, vaikka nimikkolakkitilauksia tulisi vähemmän kuin tuo yleensä tarvittava 10kpl.

Simmiksen vuosikokouksessa valittiin uusia hallituksen jäseniä vaihtovuorossa olevien tilalle. Kiitos menneestä kaudesta ja seuran toiminnan edistämisestä varapuheenjohtaja Eetu Piiroiselle. Kauden 2023-2025 hallitusjäseniksi valittiin Sanna Fokin, Arto Hakkarainen, Petri Heinilä ja Ville Oura. Vanhoina jäseninä hallituksessa jatkavat Janne Tuominen ja Minna Aalto.

Vuoden 2023 alusta Maailman antidopingtoimisto WADA on päivittänyt kiellettyjen aineiden ja menetelmien luetteloa. Lue lisää aiheesta alla olevasta linkistä.
https://urhea.fi/artikkelit/yleinen/vuodenvaihde-tuo-pienia-muutoksia-wadan-kiellettyjen-aineiden-ja-menetelmien-luetteloon/