Tammikuun tiedote

Voimakkaasti heikentyneen koronatilanteen vuoksi Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti 23.12.2021 uusista rajoituksista Uudenmaan alueella. Uimahallit ovat suljettuina 28.12.2021–10.1.2022 yli 18-vuotiailta (vuonna 2003 ja aiemmin syntyneet) käyttäjiltä. Alle 18-vuotiailla (2004 syntyneet ja nuoremmat) harjoitukset ja kurssit pyörivät normaalisti valmentajan ja ohjaajien opastuksella tänä aikana. Yli 16-vuotiailta tarkastetaan edelleen koronapassi harjoituksiin tultaessa. Yli 18-vuotiaille emme pysty näiden rajoitusten puitteissa järjestämään allasharjoittelua. Jatkamme yli 18-vuotiaiden harjoituksia ja kursseja heti kun se on rajoitusten osalta mahdollista.

Simmiksen toimisto aukeaa joulutauon jälkeen 3.1.2022. Valmentajat tiedottavat omien ryhmiensä harjoittelun alkamisesta tauon jälkeen. Lopettamispäätökset pitää tehdä sekä valmentajalle, että sähköpostiin info@simmis.fi.

Simmiksen seuravaatteet ovat tilattavissa altaalle.com verkkokaupasta. Seuravarustevarastoja täydennetään taas tammikuun tilausten jälkeen, joten nyt on oikea hetki tehdä tarvittavat varustetilaukset. Muistattehan mainita Simmis-koodin tilauksen yhteydessä, jotta saatte 20 % alennuksen kaikista tuotteista. Koodin voit kysyä ryhmän joukkueen johtajalta tai valmentajalta.
Kilparyhmäläiset, käyttehän päivittämässä t-paitakokonne myclubiin kevätkauden t-paitatilausta varten tammikuun aikana.

Simmiksen vuosikokouksessa valittiin uusia hallituksen jäseniä vaihtovuorossa olevien tilalle. Kiitos menneestä kaudesta ja seuran toiminnan edistämisestä puheenjohtaja Mika Haikoselle, varapuheenjohtaja Kai Haimille ja hallituksen jäsen Lasse Lehtokankaalle. Uusina jäseninä hallituksessa aloittavat Janne Tuominen ja Minna Aalto.