Ajankohtaista

Vanhempainillassa 4.3. käytiin läpi toimitsijakoulutusta, Simmis-uintien järjestelytilannetta, jäsenmaksuja, joukkueenjohtajien valintaa, kesän 2013 kisoja ja tietenkin valmennusta yleisellä tasolla. Kaikkien ryhmien vastuuvalmentajat ja/tai valmentajat olivat paikalla.

Vanhempainillan 4.3.2013 materiaali ohessa.

Toimitsijakoulutus ke 27.3. kello 16.30-21.00

Järjestämme toimitsijakoulutuksen (myös korttien uusinnat) keskiviikkona 27.3. kello 16.30-21 Mäkelänrinteen uintikeskuksen kolmannen kerroksen isossa neuvotteluhuoneessa. Simmis-uinteja silmällä pitäen. Tulethan mukaan toimitsijajoukkoomme? Ilmoittautumiset tästä linkistä, tiedustelut: lotta.langstrom(at)simmis.fi. Koulutus on maksuton seuran jäsenille. Ilmoittautuminen 20.3. mennessä.

Simmis-uinnit 29.3.

Simmis-uinnit ovat jo nurkan takana. Muistattehan, että toimitsijarekrytointi on käynnissä. Ilmoittaudu pian! Tarvitsemme vähintään 40 toimisijaa sekä ovivahdit! Kisoissa uidaan sekä aamu- että iltajakso.

Tehtävätoivomukset voi jättää ilmoittautumisen yhteydessä. On myös paljon tehtäviä, joissa toimitisijakorttia ei tarvia, tule mukaan!

Jäsenmaksut

Jäsenmaksujärjestelmä muuttunut. Kaikki maksavat jäsenmaksun 10€ (lapset) tai 20€ (aikuiset) erillisenä suorituksena kausimaksusta. Tämän avulla saamme jäsenluettelomme kuntoon. Maksettu jäsenmaksu on edellytys Simmiksen edustamiselle kisoissa.

Hallitus

Puheenjohtaja Lotta Långström esitteli hallituksen jäsenten vastuualueet.

Valmennus

Matti Mäki esitteli kilparyhmien valmentajat ja kertoi yleisiä asioita seuran valmennuksesta. Kävimme läpi ryhmien uimareiden harjoitusmääriä, oheisharjoittelua ja muita valmennuksellisia asioita. Valmentajat olivat paikalla runsaslukuisina edustaen kaikkia kilparyhmiämme.

Vanhempainillan materiaalissa oli kirjattu väärin Simmis 1-2 ryhmien vastuuvalmentaja. Vastuun ryhmien valmennuksesta kantaa Sanna Linko.

Joukkueenjohtajat

Kilpauintijoukkueelle (Simmis 1, 2, 3,  Talent, Rollot, Kilpa2020, IKM, Edustus) valitaan vapaaehtoisista tai valmentajan suosituksen perusteella joukkueenjohtaja valmentajien tueksi. Joukkueenjohtajan tehtävät sovitaan ryhmän valmentajan kanssa. Etsimme vapaaehtoisia vielä Simmis-ryhmiin ja IKM-ryhmään.

Vanhempaintoimikunta ja varusteet

Vanhempaintoimikuntaa vetää Sari Lindeberg. Hänen kauttaan myös netistä löytyvällä varustetilauslomakkeella Simmis-verkkarit, -paidat ja -lakit.

Kesän pääkisajärjestelyt

Rolloihin (14.-16.6. + leiri 16.-19.6.) ennakkoilmoittautumiset leirille 24.3. ja sitovat ilmoittautumiset leiriosuuteen 30.4. mennessä. Kisaosuuteen ilmoittaudutaan aikarajaikkunan umpeuduttua. Lähtö leirille näillä näkymin tilausajobussilla 13.6. iltapäivällä. Joukkue majoittuu kisojen ajan hotellissa ja sunnuntaina siirrytään koulumajoitukseen Rolloleirin ajaksi. Lisää valvojia leiriosuuteen tarvitaan, ilmoittautumiset peik.lehtonen(at)aalto.fi tai hely.kilpelainen(at)simmis.fi.

Ikäkausimestaruusuinnit 28.-30.6. kisataan Hyvinkään ulkoaltaalla. Olemme varanneet Hyvinkäältä tukikohdan uimareille, jotka eivät ehdi koteihinsa päivälevolle jaksojen välissä. Tukikohdassa on myös keittiö, joten pyrimme saamaan muonahuoltoon innokkaita isiä ja äitejä.  Lisätietoja hely.kilpelainen(at)simmis.fi.

 Jyväskylään matkataan NSM/SM-kisoihin 3.7.2013. Kisat uidaan 4.-7.7.2013. Hotelli varattu ja bussilla mennään ja tullaan.

Simmiksen kotisivut syntyvät myös vapaaehtoisvoimin

Tällä hetkellä sivuja päivittää 3-4 henkilöä oman työn ohessa ja aikataulujensa mukaisesti. Sivujen päivittäminen on helppoa valitsemallamme julkaisualustalla. Olisi mukavaa, että ryhmäkohtaisesti tulisi esimerkiksi enemmän kisa- tai leirireissujuttuja, ajankohtaisia uutisia ja paljon kuvia. Webmasterimme ja graafinen suunnittelijamme vastaavamme Mika Ruusunen on luvannut pitää koulutuksen, mikäli innokkaita päivittäjiä löytyy. Häneltä voi myös tiedustella (ruusunen.mika(at)gmail.com) keille valmiiksi kirjoitettua materiaalia tai kuvia voi toimittaa, jos itse ei halua julkaisuoikeuksia.

    Kaikki uutiset