IKM-uimarit aloittivat urakkansa Seinäjoella

Simmiksen uimarit mitalitaulukon kärjessä!

Kilpailut Seinäjoen pienessä, mutta tunnelmallisessa hallissa alkoi jännittävällä 4x50m Sekauinti 2T15 2P16 viestillä. Simmikselle pronssia joukkueella Niki Karlsson, Emmi Kölhi, Santeri Hölttä ja Vilma Oura. Simmiksen kakkosviesti oli kahdeksas.T14 kultaa Vilma Oura hopeaa Emma Koiranen 800 m vu

Viestien jälkeen uitiin tyttöjen ja poikien 800m vapaauinnit. T13v sarjassa Emma Jokilammi oli 10. T14 Vilma Oura voitti ja Emma Koiranen nappasi upealla uinnilla ensimmäisen IKM-mitalinsa hopean ja Helene Hirvonen 10. T15 sarjassa Sophia Lindeberg 5. ja Millie Kuusniemi Fishwick 9.

Illan kruunasi P15v sarjan kolmoisvoitto järjestyksessä Jami Heinilä, Kirill Egorov ja Elias Herlevi. Voittaja kolmikkoa kiritti Kustaa Yli-Häyhö 6. Sijalla.

Mitalitaulukon kärkipaikalta (Simmis 6 kpl, seuraava 3 kpl) on hyvä jatkaa lauantain aamujaksoon.