Kolmoisvoitto Simmikseen 200 vapaauinnissa (P15)

Uusia IKM-mitalisteja Simmiksen historiankirjoihin olivat viimeisenä kisapäivänä Veera Korsoff ja Siiri Reiniluoto. Simmiksen P15 pojat ottivat paitsi kolmoisvoiton 200 vapaauinnissa, myös toinen IKM-ennätys kirjattiin Simmikselle, nyt Lassi Haimille 200 VU ikäkausimestaruudesta.

KISARAPORTTI PITKÄN RADAN IKM 2018 PÄIVÄ 3

IKM-kisat jatkuivat päätöspäivänä Espoossa aurinkoisessa säässä ja kovalla tulostasolla. Sunnuntaina jatkoi ennätysten rikkomistahti ja kisoissa kirjattiin lopulta 22 IKM-ennätystä uusille lukemille. Ennätyksistä kaksi tuli simmisläisille eli Lari Tumanoffin 100m VU ja Lassi Haimin 200m VU, molemmat P15 sarjassa. Simmis jatkoi mitalien metsästystä saaden sunnuntaina vielä yhdeksän (9) mitalia ja päätyen seurana mitalitilaston neljänneksi. Pisteissä Simmis oli toinen häviten vain Cetukselle. Päivän komein suoritus oli kisojen ainoa kolmoisvoitto 200m VU P15 sarjassa, missä Lassi Haimi, Lari Tumanoff ja Johan Krister Fredriksson nappasivat hienosti kaikki mitalit Lassin siirtäessä IKM-ennätyksen samalla uudelle minuuttilukemalle.

Viimeisen päivän mitalisaldon avasi Davin Lindholmin hopea 200m RU P14 sarjassa. Seuraavana uidussa 200m SU T14 sarjassa saatiin myös hopeaa Lotta Pälsin tahdissa. Aamujakson kolmannen mitalin toi Lassi Haimi ottamalla pronssia 100m PU P15 sarjassa.

Iltajaksossa mitaleita saatiin sitten tuplasti aamuun nähden. Ensin Aleksi Koprinen otti jakson avauslajissa 400m SKU hopeaa P15 sarjassa. Sitten Veera Korsoff venyi hienosti 100m VU T13 sarjassa kuuman erän radalta 8 pronssille parantaen omaa ennätystään pari sekuntia. Tämän jälkeen tulikin sitten kisojen ainoan kolmoisvoiton paikka keltalakkien jyrätessä P15 sarjan 200 m VU:ssa. Lassi Haimi siirsi IKM ennätyksen alle kahden minuutin lukemiin Lari Tumanoffin ottaessa hopeaa ja Johan Krister Fredrikssonin ottaessa pronssin. Siiri Reiniluodon pronssi 200m PU T15 sarjassa vielä viimeisteli Simmiksen mitalisaaliin.

Lopputulemana siis kesäikuista 2018 mitalitaulukon neljäs sija, pistetaulukon toinen sija ja kaksi IKM-ennätystä. Lisäksi taas otettiin erävoittoja ja tehtiin omia ennätyksiä.

Kuvat kisoista tulevat galleriaan lähiaikoina. Kisaraportointi kiittää ja päättää raportoinnin.