Simmikselle pistekilpailun voitto IKM-kisoissa

Santeri Hölttä Vilma Oura Niki Karlsson Alexandra Vartiainen Jami Heinilä Millie Kuusniemi-Fischwick Alari Pakarinen Emmi Kölhi Kaarlo Seppänen Sanni Alamattila Pia Peräjoki- mitalisteja, pisteuimareita, omia ennätyksiä ja kauden parhaita!

Helsingfors Simsällskapin 13-16 vuotiaat uimarit tekivät seurahistoriaa voittamalla pistekilpailun Ikäkausimestaruusuinneissa! Pojat nousivat kisat aloittavassa sekauintiviestissä hopealle – poikien ensimmäinen IKM-viestimitali miesmuistiin. Tytöille pronssia vastaavassa viestissä. Lisää tuloksia uimaliiton kisasivuilta. Ohessa linkki Uimaliiton uutiseen ”Simmis hurjasteli Cetuksen ohi IKM-altaassa”.

Uintikuningas oli Santeri Hölttä, joka teki 200 metrin sekauinnissa IKM-ennätyksen yli neljällä sekunnilla ja otti jokaisesta henkilökohtaisesta startistaan mitalin. Niki Karlsson hallitsi selkäuinteja ja Jami Heinilä oli omissa lukemissaan esimerkiksi 800 vapaassa. Samaiset pojat ottivat P14-sarjan 200 metrin sekauinnissa kolmoisvoiton. Kaarlo Seppänen vakuutti mitalien arvoisesti P15-sarjassa niin ikään selkäuinnissa.

Tytöissä IKM-uintikuniningattaren viittaa sovitteli T13-sarjassa Vilma Oura. Vilma vakuutti perhosessa, vapaauinnissa, jopa selkäuinnissa.  Loistavia suorituksia, joista saatiin mitaili, tekivät Sanni Alamattila, Alexandra Vartiainen, Pia Peräjoki, Emmi Kölhi, Millie Kuusniemi-Fischwick. Lisäksi pistesijoja napsivat useimmat uimarit ja miltei kaikki ylsivät kauden parhaimpiinsa.

Onnittelut kaikille uimareille, kiitos nykyisille ja entisille valmentajille ja kiitos myös kotiväelle. Nyt hyvää kesää, meillä on syytä iloita ja nauttia!

Tästä pääset Janne Höltän upeaan kuvagalleriaan IKM-kisoista.