Elokuun tiedote

Syyskausi on alkanut monilla kilparyhmäläisillä jo omatoimisella harjoittelulla ja altaaseen paluulla.
Harraste- ja masters ryhmäläisillä sekä kurssitoiminnan puolella päästään aloittamaan tuttuun tapaan syyskuun alussa.
Ryhmän valmentaja ilmoittaa tarkemmat aloitusajankohdat oman ryhmänsä uimareille elokuun aikana.

Vuoden 2023-2024 lisenssi on ostettavissa nyt Uimaliiton sivuilta https://www.uimaliitto.fi/info/lisenssi-2022-2024/
Kilpauimareilla tulee olla lisenssi voimassa, jotta kilpailuihin on mahdollista osallistua.
Harraste- ja masters ryhmäläisille lisenssin ostamalla saatte vakuutuksen harjoituksia ja mahdollisia kilpailuita varten.
Alle 18-vuotiaat uintikurssilaiset voivat ostaa Vesipeto Harrastepassin, joka sisältää koko vuoden vakuutuksen kurssien ajaksi (voimassa syys- ja kevätkauden kaikkien kurssien ajan).

Simmiksen testipäivä järjestetään lauantaina 12.8.2023 kello 14.00-17.00 Mäkelänrinteen uintikeskuksessa.
Testipäivä on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka eivät ole varmoja mikä Simmiksen kurssi tai ryhmä olisi heille oikean tasoinen.
Testipäivän perusteella tarjoamme sopivan uintikurssin, kilpa- tai harrasteuintiryhmän.
Testipäivään pääset ilmoittautumaan Simmiksen nettisivuilta 11.8 mennessä https://simmis.myclub.fi/flow/events/5549643.

Simmis järjestää kauden aloitusinfon tiistaina 22.8 kello 17.00 – n.19.30 Mäkelänrinteen lukion auditoriossa.
Aloitusinfossa käydään läpi tulevan kauden suunnitelmia ja ajankohtaisia asioita, joten toivomme paikalle niin uimareita kuin vanhempia.
Tilaisuudessa palkitaan myös vuoden 2022-2023 urheilijoita sekä muita toimijoita.
Tiistaina ei järjestetä seuran uintiharjoituksia.
Tilaisuudessa on paikalla muun muassa valmentajia, seuran hallituksen jäseniä, toiminnanjohtaja ja joukkueenjohtajia.
Tilaisuudessa on mahdollisuus päästä keskustelemaan ja esittämään kysymyksiä eri seuratoimijoille.

Syksyn uimakurssien ilmoittautuminen on auki ja kursseilla on vielä muutamia vapaita paikkoja jäljellä.
Ilmoittauduthan kursseille mahdollisimman pian varmistaaksesi syksyn uimakurssin https://www.simmis.fi/ryhmat/kurssitoiminta/lapset/.
Päivitämme kurssitoiminnan infosivua (https://www.simmis.fi/ryhmat/kurssitoiminta/kurssi-info/) kursseihin liittyvistä asioista.

Helsingfors Simsällskap antaa rajatulle määrälle hakijoita alennuksia harjoittelumaksuista vähävaraisille jäsenille syyskaudelle. Edellytyksenä alennukselle on, että edeltävältä kaudelta ei ole velvoitteita auki seuraa kohden ja uimari on toiminut seuran arvojen mukaisesti. Saapuneet hakemukset arvioidaan pääasiassa henkilökohtaisen tilanteen sekä avun tarpeen pohjalta. Toissijaisesti otetaan huomioon uimarin sitoutuminen harjoitteluihin edeltävällä kaudella, jäsenyyden pituus seurassa sekä muu aktiivinen seuratoiminta. Saapuneet hakemukset käsitellään toiminnanjohtajan ja puheenjohtajan toimesta, jotka esittelevät hakemukset seuran hallitukselle anonyymisti, joka tekee lopullisen päätöksen tuen saajista. Tukihakemuksien jättöaika on 14 päivää nyt syyskaudelle ja kevätkauden hakemukset jätetään joulukuussa. Päätös tuettavista uimareista tehdään välittömästi hakuajan jälkeen. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen info(at)simmis.fi 16.8.2023 mennessä. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja sähköpostitse.

Mikäli et ole enää jäsen tai et jatka syksyllä enää mukana Simmiksen toiminnassa, pyydäthän myclub profiilin poistoa joko myclubin kautta tai laittamalla sähköpostia info(at)simmis.fi, jotta pystymme poistamaan käyttämättömän myclubprofiilin.

Simmiksen seuravaatteet ovat tilattavissa altaalle.com verkkokaupasta. Seuravarustevarastoja täydennetään taas elokuun tilausten jälkeen, joten nyt on oikea hetki tehdä tarvittavat varustetilaukset. Muistattehan mainita Simmis-koodin tilauksen yhteydessä, jotta saatte 20 % alennuksen kaikista tuotteista. Koodin voit kysyä ryhmän joukkueen johtajalta tai valmentajalta.
Kilparyhmäläiset, käyttehän päivittämässä t-paitakokonne myclubiin syyskauden t-paitatilausta varten elokuun aikana. Mikäli haluat tilata itsellesi nimikkolakin, se kannattaa tehdä elokuun aikana, sillä tilaus lähtee liikkeelle vaikka nimikkolakkitilauksia olisi vain muutama (yleensä tarvitaan min. 10kpl).