Simmis-varusteet

Simmiksen uusi yhteistyökumppani varusteasioissa on ALTAALLE.com. 

ALTAALLE.com:in toiminnan perusajatuksena on tarjota palveleva, osaava ja paikallinen kanava pääkaupunkiseudun vesiliikkujille. Asiakas löytää samasta osoitteesta kaikki vesiurheilun päämerkit, (Arena, Speedo, Tyr, Finis, Essenuoto) sekä lukuisat pienemmät merkit- kilpailukykyisin hinnoin. Tuotteisiin pääsee tutustumaan myymälöissämme ja verkkokaupan tuotteita on mahdollista tilata noudettavaksi Mäkelänrinteen Uintikeskuksen myymälästä. Verkkokaupan ja Mäkelänrinteen uintikeskuksen lisäksi ALTAALLE.com:in myymälä palvelee Lauttasaaressa osoitteessa Kiviaidankatu 2H. 

Simmiksen seuravaatteet ovat tilattavissa altaalle.com verkkokaupasta. Seuravarustevarastoja täydennetään kolme kertaa vuodessa, joten suuremmat tilaukset kannattaa tehdä aina elo-, tammi- ja maaliskuun aikana. Kysymyksiä seuravaatteista ja niiden tilaamisesta voi lähettää osoitteeseen simmis@altaalle.com.

Simmis-ilme

Simmis uudisti ilmeensä juhlavuonna 2012. Uuden ilmeen työstön lähtökohtana oli löytää moderni, raikas ilme, josta näkyy seuran pitkät perinteet. Master Designerinä on toiminut mastersuimari Mika Ruusunen.

Virallinen toimittaja


Image
Siirry verkkokauppaan »