Kurssitoiminta

Simmiksen kurssitoiminta sisältää laajan valikoiman eri tasoisia uintikursseja niin lapsille kuin aikuisillekin aina alkeisuimakouluista edistyneempiin uintitekniikkakursseihin. Opetuksessamme painotamme vahvaa uimataitoa ja hyvää uintitekniikkaa ja uintikunnon kehittämistä sekä tietenkin positiivista Simmis-henkeä. Tarjoamme lapsille ja aikuisille turvallisen, kannustavan ja positiivisen oppimisympäristön.

Simmis on myös tunnustettu lasten ja nuorten Tähtiseuraksi, mikä korostaa korkealaatuista toimintaa ja lapsiystävällisiä käytäntöjä urheiluseurassa. Tähtiseura-status osoittaa, että seura tarjoaa laadukasta ja turvallista toimintaa, keskittyen lapsen kehitykseen ja hyvinvointiin urheilun parissa. Ohjelma korostaa myös vanhempien ja valmentajien osallistumista ja koulutusta varmistaen, että toimintaympäristö on positiivinen ja kannustava. Tähtiseura-sertifikaatti on merkki seuran sitoutumisesta lasten ja nuorten parhaan mahdollisen urheilukokemuksen tarjoamiseen. Lisätietoa Tähtiseura-ohjelmasta löytyy Suomen Olympiakomitean sivuilta.

Kaikki myynnissä olevat kurssit löydät myös suoraan myClubista, jossa voit hakea haluamaasi kurssia suodattamalla esim. kurssipaikan ja/tai tason mukaan. Kurssitoiminnan ajankohtaisista asioista uutisoimme tämän sivun ajankohtaista kursseilla -otsikon alla.

Tarkemman esittelyn kurssitarjonnastamme löydät alla olevien painikkeiden takaa:Ajankohtaista kursseilla