Yhteistyössä


Pihlajalinna/Dextra  

Pihlajalinna/Dextra ja Simmis ovat jatkaneet vuodesta 2015 voimassa ollutta yhteistyötään vuoden 2021 toukokuun loppuun. Pihlajalinna/Dextran sivuille pääset varaamaan aikaa ja tutustumaan palveluihin tästä linkistä.

Yksilöidyt lääkäripalvelut Simmiksen uimareille

Urheiluseurasi kautta saat Pihlajalinnalta yksilöidyt lääkäripalvelut käyttöösi. Oma sairaanhoitajasi opastaa sinua puhelimitse ja varaa tarvittaessa ajan omalääkärillesi tai tutkimuksiin. Lääkärisi tuntee juuri Sinun lajisi ja on lajillesi tyypillisten sairauksien, vammojen, ja venähdysten hoidon asiantuntija. Tapaturman sattuessa ota meihin yhteyttä, Simmiksen uimarina saat Pihlajalinnalta nopeasti asiantuntevaa apua!

Muistathan yhteyttä ottaessasi ilmoittaa olevasi Simmiksen uimari! Ota rohkeasti yhteyttä! 

Sairaanhoitajan ohjaus ja neuvonta
Runo Pyykönen p. 040 631 2826  runo.pyykonen@pihlajalinna.fi

Image

Päivystys

Munkkivuoressa
ma-la 7-22
su 9-22

Ortopedi-/kirurgipäivystys

Munkkivuoressa
ma-su 17-22

Pihlajalinna/Dextra Munkkivuori

ma-la 7-22
su 9-22

Pihlajalinna Kamppi

ma-to 8-20
pe 8-16

Urheiluhallit Oy

Simmis ja Urheiluhallit ovat tiivissä yhteistyössä liittyen vesitilan käytöstä sekä valmennukseen että kilpailuihin.

Urheiluhallit Oy:n toiminta alkoi vuonna 1959.  Ensimmäinen halleista, Helsingin Urheilutalo valmistui 1961. Kontulan Uimahalli avattiin huhtikuussa 1970 ja elokuussa 1973 Siltamäen Uimahalli siirtyi Urheiluhallit Oy:n hoitoon. Malmin Uimahallin peruskivi muurattiin huhtikuussa 1982 ja halli avattiin yleisölle kesäkuussa 1983. Töölön Urheilutalo siirtyi Urheiluhallit Oy:n omistukseen marraskuussa 1987 ja Pasilan Urheiluhalli Oy (ent. Novahalli Oy) syksyllä 1995. 
Pääomistajana Helsingin kaupunki (51,33 %) ja muina osakkaina Urheiluopistosäätiö ja 13 lajiliittoa.

Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy on tehnyt hallintosopimuksen Urheiluhallit Oy:n kanssa valmistumisvuonna 1999. Pääomistaja yhtiössä on Helsingin kaupunki (66,7 %) ja muina osakkaina Uimaliiton Tuki ry ja Urheiluopistosäätiö.

Image

Altaalle.com

Simmiksen uusi yhteistyökumppani varusteasioissa on ALTAALLE.com. 

ALTAALLE.com:in toiminnan perusajatuksena on tarjota palveleva, osaava ja paikallinen kanava pääkaupunkiseudun vesiliikkujille. Asiakas löytää samasta osoitteesta kaikki vesiurheilun päämerkit, (Arena, Speedo, Tyr, Finis, Essenuoto) sekä lukuisat pienemmät merkit- kilpailukykyisin hinnoin. Tuotteisiin pääsee tutustumaan myymälöissämme ja verkkokaupan tuotteita on mahdollista tilata noudettavaksi Mäkelänrinteen Uintikeskuksen myymälästä. Verkkokaupan ja Mäkelänrinteen uintikeskuksen lisäksi ALTAALLE.com:in myymälä palvelee Lauttasaaressa osoitteessa Kiviaidankatu 2H. 

Simmiksen seuravaatteet ovat tilattavissa altaalle.com verkkokaupasta. Seuravarustevarastoja täydennetään kolme kertaa vuodessa, joten suuremmat tilaukset kannattaa tehdä aina elo-, tammi- ja maaliskuun aikana. Kysymyksiä seuravaatteista ja niiden tilaamisesta voi lähettää osoitteeseen simmis@altaalle.com.

 

Image

Haluatko tehdä yhteistyötä?


Yhteistyökumppanit ovat tärkeä osa seuramme toimintaa. Mikäli haluat tehdä kanssamme yhteistyötä, ota yhteyttä!

Sovitaan yhdessä tarkemmin yhteistyön yksityiskohdat.

Seurakoordinaattori
Laura Kurki


Ota yhteyttä »