Yhteistyössä


HULA – Helsingin urheilulääkäriasema

HULA – Helsingin urheilulääkäriasema ja Simmis ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Elokuun alusta 2021 lähtien Simmis ja HULA ovat naapureita, HULAn muuttaessa Urhea-halliin.  HULA:n palveluihin tutustuminen ja ajanvaraus löytyvät tästä linkistä www.hula.fi.

Yksilölliset palvelut Simmisläisille

HULA tarjoaa palveluitaan

  • Kilpa- ja huippu-urheilijoiden terveydenhuoltoon ja valmentautumisen tukitoimiin
  • Kuntoilijoille ja liikuntaharrastuksen aloittajille, jotka kaipaavat moniammatillista asiantuntijatukea harrastuksensa suunnitteluun
  • Potilaille ja kohonneen terveysriskin henkilöille, joiden sairauksien diagnostiikassa, hoidossa ja ennaltaehkäisyssä liikunnalla on keskeinen asema

Ohjaus ja neuvonta

Puhelin 09–4342 100

Sähköposti ajanvaraus@hula.fi

Ota rohkeasti yhteyttä! 


Image

Urheiluhallit Oy

Simmis ja Urheiluhallit ovat tiivissä yhteistyössä liittyen vesitilan käytöstä sekä valmennukseen että kilpailuihin.

Urheiluhallit Oy:n toiminta alkoi vuonna 1959.  Ensimmäinen halleista, Helsingin Urheilutalo valmistui 1961. Kontulan Uimahalli avattiin huhtikuussa 1970 ja elokuussa 1973 Siltamäen Uimahalli siirtyi Urheiluhallit Oy:n hoitoon. Malmin Uimahallin peruskivi muurattiin huhtikuussa 1982 ja halli avattiin yleisölle kesäkuussa 1983. Töölön Urheilutalo siirtyi Urheiluhallit Oy:n omistukseen marraskuussa 1987 ja Pasilan Urheiluhalli Oy (ent. Novahalli Oy) syksyllä 1995. 
Pääomistajana Helsingin kaupunki (51,33 %) ja muina osakkaina Urheiluopistosäätiö ja 13 lajiliittoa.

Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy on tehnyt hallintosopimuksen Urheiluhallit Oy:n kanssa valmistumisvuonna 1999. Pääomistaja yhtiössä on Helsingin kaupunki (66,7 %) ja muina osakkaina Uimaliiton Tuki ry ja Urheiluopistosäätiö.

Image

Altaalle.com

Simmiksen uusi yhteistyökumppani varusteasioissa on ALTAALLE.com. 

ALTAALLE.com:in toiminnan perusajatuksena on tarjota palveleva, osaava ja paikallinen kanava pääkaupunkiseudun vesiliikkujille. Asiakas löytää samasta osoitteesta kaikki vesiurheilun päämerkit, (Arena, Speedo, Tyr, Finis, Essenuoto) sekä lukuisat pienemmät merkit- kilpailukykyisin hinnoin. Tuotteisiin pääsee tutustumaan myymälöissämme ja verkkokaupan tuotteita on mahdollista tilata noudettavaksi Mäkelänrinteen Uintikeskuksen myymälästä. Verkkokaupan ja Mäkelänrinteen uintikeskuksen lisäksi ALTAALLE.com:in myymälä palvelee Lauttasaaressa osoitteessa Kiviaidankatu 2H. 

Simmiksen seuravaatteet ovat tilattavissa altaalle.com verkkokaupasta. Seuravarustevarastoja täydennetään kolme kertaa vuodessa, joten suuremmat tilaukset kannattaa tehdä aina elo-, tammi- ja maaliskuun aikana. Kysymyksiä seuravaatteista ja niiden tilaamisesta voi lähettää osoitteeseen simmis@altaalle.com.

 

Image

Kuortane Olympic Training Center

Kuortane Olympic Training Center on valtakunnallinen huippu-urheilun valmennuskeskus. Päätehtävämme on palvella ja kehittää huippu-urheilua kokonaisvaltaisesti, kansainvälisellä tasolla.

Palvelemme monipuolisesti eri lajien koti- ja ulkomaisia kilpaurheilijoita niin yksilö- kuin joukkueurheilussakin sekä toimimme käytännön valmennuksen, valmentajakoulutuksen, testauksen ja huippuolosuhteiden kehittämisen etujoukoissa. Käytössämme on kansainvälisen tason tietotaito, maan parhaat kouluttajat, nykyaikaiset puitteet sekä edelläkävijän laitteet ja tekniikka.

Tarjoamme loistavat mahdollisuudet tämän päivän huippu-urheilun valmennukseen ja kehittämiseen. Teemme työtä päivittäin, että lahjakkuus ja osaaminen kohtaisivat!

Image

Haluatko tehdä yhteistyötä?


Yhteistyökumppanit ovat tärkeä osa seuramme toimintaa. Mikäli haluat tehdä kanssamme yhteistyötä, ota yhteyttä!

Sovitaan yhdessä tarkemmin yhteistyön yksityiskohdat.

Toiminnanjohtaja
Laura Kurki
laura.kurki@simmis.fi


Ota yhteyttä »