Ohjeita ja peruutusehdot

Kurssille ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan näiltä sivuilta löytyvien ilmoittautumislinkkien kautta (ilmoittautumislinkit ohjaavat myClub-jäsenpalveluun). Kurssi-ilmoittautuminen on sitova ja kurssimaksusta tulostuu lasku ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssimaksu on suoritettava tai sitä koskevat huomautukset tehtävä laskun eräpäivään mennessä.

Ilmoittautumisen jälkeen näet myClubissa tiedotteen, jossa kerrotaan tarkemmin kurssille tarvitsemistasi varusteista, sekä kurssipaikan ohjeistukset.


Peruutukset

Kurssin voi peruuttaa kuluitta laskun eräpäivään mennessä.

Eräpäivän jälkeen kurssin voi perua 14 vrk ennen kurssin alkua, jolloin peruutuskuluina pidätetään kurssimaksusta 10 € toimistomaksu.

Myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua peruutuksen voi tehdä lääkärintodistusta vastaan (10 € toimistomaksu peritään). Ilman lääkärintodistusta alle 14 vrk ennen kurssin alkua tehdyistä peruutuksista veloitetaan peruutuskuluina 50% kurssin hinnasta.

Kaikki peruutukset tämän sivun Kurssiperuutus-lomakkeen kautta!

Jonopaikat

Jonotus toimii järjestysnumeron mukaan ja mahdollisia peruutuspaikkoja tai lisäpaikkoja tarjotaan aina ensimmäiselle jonossa. Jonoon ilmoittautuessasi ei laskua muodostu – laskun saatuasi tiedät, että paikka kurssilla on varmistunut.

Mikäli et enää tässä vaiheessa voi vastaanottaa paikkaa, voit perua sen kuluitta vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä veloituksetta. Ilmoitathan myös jonopaikan peruutukset Kurssiperuutus-lomakkeella!


Kurssin vaihtaminen

Mikäli kurssi-ilmoittautuminen osoittautuu virheelliseksi, voitte vaihtaa kurssipaikan toiselle samanhintaiselle kurssille veloituksetta, mikäli kurssilla on tilaa. Kurssien aloituksen jälkeen ohjaajat tarkistavat osallistujien taitotason ja ohjaavat tarvittaessa oikealle kurssitasolle.

Kurssin / kurssikerran peruuntuminen järjestäjän taholta

Kurssin järjestäjästä riippumattomista syistä johtuvat kurssikertojen peruuntumiset pyritään mahdollisuuksien mukaan korvaamaan uudella kurssikerralla. Tällaisia syitä ovat esim. veden likaantuminen tai muut halliolosuhteista johtuvat syyt.

Peruutuslomake


    Peruutuksem syy: *