Grand Prix 1 -kisat Oulussa ja Simmis

Viestimenestystä, omia ennätyksiä ja muuta mukavaa Oulun GP 1 -osakilpailussa 18.-19.10.2014

Koulujen syyslomaviikko sujui aikuisuimareilla Märskyssä ja edustuksen lukioikäisillä tai NSM-ryhmään kuuluvilla nuoremmilla kuin lukioikäisillä uimareilla Kuortaneella. Kuortaneella treenattiin paljon ja kovaa. Nuoremmat leiriläiset palasivat leiriltä kotiin perjantaina ja vanhemmat suuntasivat Ouluun Grand Prix 1 -kisoihin. GP-kisoissa oli tiukan leirityksen vuoksi ehkä hieman jumissa olevia nuoria.

Oulun kisoissa oli sekä A- että B-finaalit. Hienosti Simmiksen uimarit nakuttelivat paikkoja perjantai- ja lauantai-iltojen molempiin finaaleihin. Moni saavutti henkilökohtaisen parhaan lyhyen radan tuloksensa. Sami Myren, Laura Kurki, Lotta Upanne ja Aada Alastalo saalistivat pistepaikkoja (1-3) ja Sami on kokonaistuloksissa kuudentena, kun seuraavat GP:t eli kakkoset kisataan Oulussa helmikuun alussa.

GP-kisoissa uidaan myös SM-viestit. Simmiksen naiset onnistuivat lauantaina 4×50 vapaauintiviestissä pronssin arvoisesti joukkueella Viola Kilpeläinen, Laura Oesch, Laura Kurki ja Lotta Upanne. Naiset jatkoivat hienoja esityksiään sunnuntaina 4×50 sekauintiviestissä jälleen saavuttaen pronssia. Joukkeen kokoonpano sekauintiviestissä Lotta Upanne, selkä; Leena Koivusalo, rinta; Viola Kilpeläinen, perhonen ja Laura Kurki, vapaauinti.

Tulokset tästä.

Onnittelut kaikille Simmiksen uimareille tuloksellisista uinneista ja viestijoukkueille SM-mitaleista!