Helmikuun tiedote

Huomisesta eteenpäin 1.2.2022 uimahallit avautuvat normaalisti kaikille käyttäjille. Tämä tarkoittaa sitä, että myös Simmiksen toiminta jatkuu täysipainoisena kaikissa ryhmissä ja kursseilla. Hallien avauduttua on hyvin tärkeää pitää huolta turvaväleistä (erityisesti pukuhuoneissa ja suihkutiloissa), maskien käytöstä ja käsihygieniasta. Pitämällä huolen turvaväleistä ja käsihygieniasta varmistamme omalta osaltamme kaikkien uimareiden mahdollisuuden harrastustoimintaan.

HSS-cup 1 uidaan Mäkelänrinteen uintikeskuksessa 13.2.2022. Kisat järjestetään vapaaehtoisvoimin, joten toivomme runsasta osallistumista. Ilmoittautumaan kilpailuiden toimitsijaksi pääset tästä linkistä https://forms.office.com/r/SdTW66Shr5 tai kotisivujen kautta (kilpauinti –> kilpailut).
Toimitsijana toimiminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta, sillä Simmis järjestää toimitsijakoulutuksen sunnuntaina ennen kilpailuiden alkua. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden päästä helposti mukaan lapsen/nuoren harrastustoimintaan. Toimitsijakoulutukseen pääset ilmoittautumaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitsijat(at)simmis.fi.

Päävalmentajan terveiset
Uintivuosi 2022 on lähtenyt hienosti liikkeelle kaikissa ryhmissä ja uusi Utmanare- ryhmä muodostettiin rollotasolle. Edustusryhmän lisäksi nyt myös NSM- ja kaikissa IKM- ryhmissä tehdään Polarin sykeseurantaa. Seuraavaksi panostamme uimarin osallistamiseen harjoittelun seurannan puitteissa.
Hyvää alkanutta uintivuotta!