Helmikuun tiedote

Kilpailut
HSS cup 3 pidetään Mäkelänrinteessä sunnuntaina 11.2.2023. Toimitsijaksi pystyt ilmoittautumaan tästä linkistä https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Wa_B-VecAvg8hSBvoSztgMrppTnCw3dN-dnEMvVXmwE/edit#gid=1571739453 tai Simmiksen kotisivuilta ”kilpailut” sarakkeesta.

HSS cup kilpailun yhteydessä järjestetään Simmis-tavaran vaihtopiste. Voit tuoda pieneksi käyneet, ehjät Simmis-vaatteet tai uintivälineet Simmiksen toimistoon kilpailuiden aikana varusteille merkatulle alueelle (käynti toimistoon 1-kerroksen ja kassojen takana sijaitsevan käytävän kautta, opasteet paikan päällä). Kun tuot vaatteen tai uintivälineen kiertoon, voit ottaa sopivan varusteen itsellesi. Toivomme, että mahdollisimman moni toisi Simmis-varusteita, jotta kaappeihin jääneet varusteet pääsevät taas käyttöön.

Ilmoittautuminen huhtikuussa järjestettäviin Simmis-uinteihin on myös jo auki nettisivuilla ”kilpailut” sarakkeessa tai https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=-T9eX3L750WhIyIFYjf9GFs1JDYC1CpErubLkhOXq7RUNjY2SlE0RzcyVTJBVUJTWUZHV1NYT0lZUi4u

Rollo-tapahtuma
Rollo-tapahtumaan osallistuville tai siitä kiinnostuneille kilpauimareille järjestetään Rollo-info maanantaina 12.2 kello 18.00.
Kaikille rollo-ikäisille kilpauimareille tulee lisätietoja rollo-infosta sähköpostitse junioriuintivastaavaltamme.

Uintikurssit
Kevään uintikursseille on vielä muutamia avoimia paikkoja vapaana!
Mikäli etsit itsellesi tai lapsellesi uintikurssia kevääksi niin ilmoittauduthan mahdollisimman pian nettisivuiltamme ”kurssitoiminta” sarakkeen alta.