Hieno päivä SM-uinneissa Turussa

Susanne Hirvonen alitti EM-kisojen pre-senior -rajan 50 metrin selkäuinnissa! Naisten sekauintiviestijoukkue hopealle ja kaikki viestijoukkueet erinomaisia.

Aamujakson 50 metrin selkäuinnissa Susanne Hirvonen, Anna Kotonen ja Viola Kilpeläinen selvittivät tiensä illan semifinaaleihin. Semifinaaleissa Susanne Hirvonen räjäytti potin ja alitti Euroopan mestaruusuintien pre-senior rajan rikki finaaliin johtaneella uinnillaan. Finaalissa Susanne ei päässyt enää ihan samaan aikaan, mutta saalisti kotiinviemisiksi pronssimitalin.

Sami Myren selvitti tiensä alkueristä semifinaalien kautta miesten 50 metrin rintauintifinaaliin, jossa lohkesi neljäs sija. Myös Uula Auren ui semifinaalivaiheeseen asti.

Laura Kurki perhosteli 100 metrin matkalla lauantain finaaleihin. Anna Kotonen pudotteli naisten 200 metrin vapaauinnin finaaliin ja otti samalla nuorten pronssia suorituksestaan, Viola Kilpeläinen oli nuorissa 6. ja jäi ensimmäisenä ulos naisten finaalista.

Lotta Jacobson alitti 1500 metrin vapaauinnissa NEMien A-rajan.

Onnittelut arvokisaalituksia tehneille Susannelle ja Lotalle!

Jälleen kerran viestit sytyttivät Simmiksen uimarit ja valmentajat! Naisten 4×100 metrin sekauintiviestien joukkueiden uintisuoritukset olivat jokaisella yksilöllä aivan mahtavia. Se on paljon se, kun kolme joukkueellista naisia kauhoo kisa-altaassa.

Illan kruunasi HSS1-joukkueen nappisuoritus, jossa Viola Kilpeläinen ui oman ennätyksensä selkäuintiosuudella, Leena Koivusalo sytytti hurjalla taistelullaan joukkueelle kipinän jopa viestien voittomahdollisuudesta. Laura Kurki teki aivan upean perhosuinnin ja Anna Kotonen lensi tuulispäänä Hanna-Maria Seppälän rinnalla vapaauinnissa – jääden hieman Cetuksen ykkösvaparistille. Joukkue pokkasi viestin päätteeksi hopeaa – tämä hopea on taisteltu, voitettu ja ansaittu.

Onnittelut ja kiitos kaikille hienoja kisasuorituksia tehneille uimareille!

Täydellinen tulosluettelo täällä.