Hössö-uinnit 27.09.2014

Simmiksen isojen kisatapahtumien järjestelyt vuodelta 2014 päättyivät Hössöihin.

Hössö-uinnit tarjoilivat paitsi kiihkeää kisatunnelmaa myös rutiineja, joitakin yllätyksiä ja toimitsijoille pientä uutta. Suuri kiitos kuuluu Simmiksen vapaaehtoiselle porukalle, joka tulee tekemään kisat iloisella ilmeellä. Legends-ryhmän Susanna Kaurinkoski saapui kuuluttamaan kisat, ja vanhempaintoimikunta pisti pystyyn arpajaiset varainhankintakokeilumielessä.

Harjoittelu aloitettiin suurimmassa osasta ryhmiä jo heinäkuussa SM/NSM-kisojen vuoksi. Normaalit hallivuorot alkoivat pyöriä vasta syyskuussa ja siihen nähden oli ilahduttavaa todeta, että moni kisaaja oli jo hyvässä iskussa ja teki omia ennätyksiään. Iloiset ilmeet kertoivat onnistumisista, ja tällä kertaa nähtiin vaan vähän kyyneleitä. Moni paransi ennätyksiään sekuntitolkulla. Tästä on hyvä jatkaa kautta!

Tulokset kisoista löytyvät tästä.

Vierailevilta valmentajilta saimme kiitosta, että kisakoneisto oli paikallaan ja valmiina jo verran alkaessa. Lisäksi tunnelma oli seesteinen. Simmiksen kisoissa myös vierailevat valmentajat saavat nauttia kahvituksesta ja muonituksesta. Valmentajat osaavat jo odottaa tätä palvelua ja arvostavat myös heihin kohdistuvia huoltotoimenpiteitä. Hyvä kisatunnelma syntyy siitä,  että kaikki ovat tyytyväisiä. Sen vuoksi joukkueet saapuvat uskollisesti kisasta toiseen kilpailemaan Simmiksen kisoissa.

Järjestämme vielä 14.12.2014 HSS-cupit omille uimareillemme. 

Tervetuloa Simmiksen kisoihin myös vuonna 2015!

Simmis-uinnit 03.04.2015
Märsky-uinnit 06.06.2015
Grand Prix Challenge 03.-05.07.2015
Hössö-uinnit 26.09.2015

Miesten startti
Kilpailunjohtajat

Kuvat: copyright Kaisa Vuorio