Joulukuun tiedote

Joulukuussa Simmiksen uimarit kisaavat useissa eri kilpailuissa. Simmikseltä nähdään uimareita HSS Cup 3-kisoissa, Pohjoismaiden mestaruuskisoissa (PM), Suomen mestaruuskisoissa (SM) ja Maailman mestaruuskisoissa (MM).

Vuoden viimeinen HSS cup 3 pidetään Mäkelänrinteessä sunnuntaina 11.12.2022 kello 18.00.
Toimitsijaksi pystyt ilmoittautumaan tästä linkistä https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Wa_B-VecAvg8hSBvoSztgMrppTnCw3dN-dnEMvVXmwE/edit tai Simmiksen kotisivuilta ”kilpailut” sarakkeesta.
HSS cup kilpailun yhteydessä järjestetään Simmis-tavaran vaihtopiste. Voit tuoda pieneksi käyneet, ehjät Simmis-vaatteet tai uintivälineet Simmiksen toimistoon kilpailuiden aikana varusteille merkatulle alueelle (käynti toimistoon 1-kerroksen ja kassojen takana sijaitsevan käytävän kautta, opasteet paikan päällä). Kun tuot vaatteen tai uintivälineen kiertoon, voit ottaa sopivan varusteen itsellesi. Toivomme, että mahdollisimman moni toisi Simmis-varusteita, jotta kaappeihin jääneet varusteet pääsevät taas käyttöön.

Pohjoismaiden mestaruusuinnit järjestetään tänä vuonna Norjan Bergenissä 10.-12.12.2022. Kisoihin lähtee sekä nuorten että aikuisten joukkue. Simmiksen uimareita on molemmissa joukkueissa yhteensä 8 uimaria.

Uinnin lyhyen radan MM-kilpailut alkavat 13.12.2022 Australian Melbournessa ja niitä voi seurata aina sunnuntaihin 18.12.2022 saakka. Simmikseltä kilpailuihin lähteen Laura Lahtinen.

Lyhyen radan SM-uinnit alkavat Vaasassa torstaina 15.12.2021 ja jatkuvat aina sunnuntaihin 18.12.2021 saakka. Kisoissa uidaan yhtäaikaisesti nuorten, aikuisten ja parauimareiden Suomen mestaruuskisat. Kisoja voi seurata Live Timingista.

Simmis järjestää puurojuhlan sunnuntaina 11.12.2022 kello 15.30-17.00 ennen HSS cup kilpailuita.
Puurojuhla pidetään Mäkelänrinteen uintikeskuksessa kahvila Uppopullassa.
Ilmoittautuminen puurojuhlaan myclubin kautta viimeistään sunnuntaina 4.12.2022.
Toivottavasti mahdollisimman moni Simmisläinen pääsee osallistumaan!

Ilmoittautuminen kevään uintiuintikursseille alkaa torstaina 8.12.2021 klo 10.00. Ilmoittautuminen tapahtuu Simmiksen kotisivujen (simmis.fi) kautta kurssitoiminnan sivuilta.

Helsingfors Simsällskap antaa rajatulle määrälle hakijoita alennuksia harjoittelumaksuista vähävaraisille jäsenille. Edellytyksenä alennukselle on, että edeltävältä kaudelta ei ole velvoitteita auki seuraa kohden ja uimari on toiminut seuran arvojen mukaisesti. Saapuneet hakemukset arvioidaan pääasiassa henkilökohtaisen tilanteen sekä avun tarpeen pohjalta. Toissijaisesti otetaan huomioon uimarin sitoutuminen harjoitteluun edeltävällä kaudella, jäsenyyden pituus seurassa sekä muu aktiivinen seuratoiminta. Saapuneet hakemukset käsitellään toiminnanjohtajan ja puheenjohtajan toimesta, jotka esittelevät hakemukset seuran hallitukselle anonyymisti, joka tekee lopullisen päätöksen tuen saajista. Tukihakemuksien jättöaika on 14 päivää nyt kevätkaudelle ja syksyn hakemukset jätetään elokuussa. Päätös tuettavista uimareista tehdään hakuajan jälkeen ja ilmoitetaan hakijoille joulukuun aikana. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen info(at)simmis.fi 15.12.2022 mennessä. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja sähköpostitse.

Kun nuori urheilija päättää lähteä tavoittelemaan urheilu-unelmiaan, ovat myös vanhemmat uuden edessä.
Matka huippu-urheilijaksi on pitkä ja vanhempien rooli on keskeinen nuoren urheilijan tukemisessa. Lokakuun lopussa startannut luentosarja on täynnä tärkeää tietoa nuorten urheilusta ja vanhempien roolista siinä.
Seuraavaksi tulossa: 12.12.2022 klo 18
Urheilijan terveys on kokonaiskuormituksen hallintaa
Maarit Valtonen, ylilääkäri, KIHUn ja Olympiakomitean vastuulääkäri
https://www.olympiakomitea.fi/huippu-urheilu/urheiluakatemiaohjelma/harjoituskirjat/vanhemmille/

 Simmis toivottaa kaikille jäsenilleen tsemppiä kauden viimeisiin kilpailuihin ja rauhallista joulun aikaa!