Juhlavuoden pääjuhla pidettiin 15.9 Hotelli Haagassa.

Katso kuvia juhlagaalan tunnelmista kuvagalleriassa.

Pääjuhla

Helsingfors Simsällskapin 125 vuotista taivalta uintiurheilun saralla juhlittiin lauantaina 15.9.2012 Hotelli Haagan Valopihalla. Mukana oli 167 simmisläistä!

Juhlassa palkittiin ansioituneita uimareita, valmentajia ja seuran aktiiveja.

Vuoden naisuimari Kaisla Kollanus
Vuoden miesuimari Sami Myren
Vuoden tyttöuimari Lotta Jacobson
Vuoden poikauimari Kaarlo Seppänen
Vuoden valmentaja Ulla Hölttä

 Katso kuvia juhlasta täältä.

Muut palkitut

Paras Simmis-hengen ylläpitäjä = Tsempparimalja

Perusteet

Kannustaa muita treeneissä, on positiivisella asenteella mukana ja vaikeinakin päivinä yrittää parhaansa.  Tekee harjoitteet ja pitää huolta ryhmähengestä. Tämä uimari ei välttämättä ole ryhmän paras uimari, mutta Simmis-henki vie tämän palkinnon saajaa eteenpäin.

Edustus  Leena Koivusalo

Leena on perusteellinen harjoittelija, joka ei hyväksy itseltään keskitason suorittamista. Erittäin pidetty ryhmätoveri, joka positiivisella asenteellaan ja olemuksellaan tuo valoa pimenevään syksyyn. Kisoissa myös ykkösrivin kannustaja!

NSM Anna Kotonen

Annalla ei ole huonoa harjoituspäivää. Hän on jokaisessa harjoituksessa täysillä mukana ja kannustaa muita niin kisoissa kuin treeneissäkin.

IKM A Alari Pakarinen

Alari on määrätietoinen harjoittelija ja armoton kilpailija. Antaa harjoituksissa  kaikkensa ja on liikkeellä positiivisella asenteella. Kehittynyt vuoden aikana huimasti sekä pitkillä vapaauintimatkoilla kuin muissakin lajeissa joista osoituksena menestys kesän IKM-finaaleissa. Jaksaa kannustaa muita omalla iloisella asenteella, jonka vuoksi on hän on valmentajan valinta palkinnon saajaksi.

IKM B Saga Valtonen

Jos kaikki uimarit olisivat yhtä tunnollisia, valmentajilla olisi helppoa. Saga tekee kuivaharjoitukset pieteetillä. Hän ui altaassa joka ikisen metrin, mikä on sanottu uitavaksi. Saga tulee kisoihin kannustamaan muita, vaikkei olisikaan itse mukana. Positiivinen ja pohdiskeleva puurtaja, valmentajan ilopilkku.

Kilpa2020 Niki Karlsson

Niki on tunnollinen harjoittelija, innokas ja menestynyt kilpailija sekä iloinen, avoin ja toisia kannustava uimarinalku.  Kullanarvoinen.

Rollo-ryhmä Gemma James

Gemma harjoitteli hyvällä asenteella koko kauden ja lopputuloksena oli usean Rollo-rajan alitus. Hän on aina iloinen, kannustaa muita ja luo positiivista henkeä ympärilleen.

Talent Lena Maula         

Lena on ahkera ja määrätietoinen harjoittelija. Hän tekee parhaansa jokaisissa harjoituksissa ja on aina iloinen. Laadukas harjoittelu on johtanut myös hyviin tuloksiin kilpailuissa. Lena jaksaa aina kannustaa muita.

Simmis 1 Ellen Lindström

Aina positiivisella asenteella treeneissä ja yrittää aina parhaansa. Iloinen asenne kannustaa myös muita harjoituksissa treeneissä, yrittää aina parhaansa ja tsemppaa muita.

Simmis 2 Iiris Ihalainen

Iloisella mielellä aina mukana treeneissä, yrittää aina parhaansa ja tsemppaa muita.

Simmis 3 Milla Hyttinen

Erittäin positiivinen ja aktiivinen harjoittelija, hymyssä suin veti treenejä eikä valittanut koskaan. Myönteinen suhtautuminen kaikkiin uintikavereihin.

Yllättäjämalja                   

Wilma Jacobson (s. 2000) 400 SKU  ja Bruce Clayhills IKM 100 RU P15 hopea                                                                                                  

Elefanten Hely Kilpeläinen

Vapaaehtoistyöstä seuran hyväksi. 

Toimitsijamaljat

Uintiperhe Kaija ja Jorma Niemi

Uimaritytär Marlene ”Marre” Niemi asuu ja harjoittelee Yhdysvalloissa, mutta silti Niemet panostavat uintiurheiluun 24/7. He ilmestyvät kaikkiin kisoihin toimitsijoiksi, ainakin toinen on paikalla. Kaija ja Jorma kannustavat muita niin kisaraporteissa, toimitsijapalavereissa kuin altaan äärelläkin.

Vuoden rataköysien ruuvaaja Jukka Palotie

Jukka ei pidä meteliä itsestään. Hän tekee hartiavoimin töitä uinnin eteen kilpailuissa, ennen kisaa, kisan aikana ja kisan jälkeen. Simmiksen kruununjalokivi.

Vuoden erienkerääjä Heikki Alavesa

Olemme kärsineet toimitsijapulasta pitkin vuotta. Heikki Alavesa aloitti erienkeräyshommat  vaimonsa kehotuksesta ja nyt hän on kehittänyt tiukan, mutta ystävällisen ja toimivan tavan saada uimarit jonoon oikeaan aikaan ja oikeassa järjestyksessä.

Kisatarjoilun uudelle tasolle nostaja Lotta Långström

Lotta otti kisamuonituksen vastuulleen ja asetti uudet standardit siihen, mitä voimme kisamuonalta odottaa. Vesi herahtaa jo kielelle, kun ajatteleekin Lotan leivonnaisia tai tonnikalaleipiä. Hyvä ruoka, parempi mieli.

Simmiksen uusi ilme Mika Ruusunen

Mika on luonut Simmikselle juhlavuoden ilmeen, joka kunnioittaa vanhaa ja on silti moderni. Mika valvoo tarkalla silmällä nettisivujen ilmettä ja katsoo, että kaikki edustusasut ovat brändimme mukaisia. Mika tekee tätä suurella sydämellä.

Vuoden kannustushuuto Erika Parviainen (NSM kesä/heinä 2012)

Henrika ”Henkku” Parviainen ui omaa ennätystään  nuorten SM-kisoissa kesä-heinäkuun vaihteessa Tampereella. Ennätyksestä lähti reilusti vielä siitä hallin läpi kantaneesta isosisko Erikan huudosta, joka täräytti muun kannustusjoukon tärykalvot. Erika oli pelottavan upea ja fanaattinen kannustaja. Tätä lisää!

Historiikki

Simmiksen historiikki on työn alla ja se valmistuu marraskuussa. Sulevi Pellisen kirjoittama kirja on laaja katsaus Simmiksen menestyksekkäästä 125 vuotisesta uintiurheilu taipaleesta. Historiikkia voi tilata ennakkoon rolf.mikkola@gmail.com. Historiikki on kaksikielinen, 192 sivuinen sekä runsaasti kuvitettu.