Kesäkuun tiedote

Kesäkuussa päästään kilpailemaan Espoossa, Oulussa ja Tampereella.
Rollo-tapahtuma järjestetään Espoon Leppävaarassa 10.6.2022 – 15.6.2022
Ikäkausimestaruusuinnit järjestetään Oulussa 17.6.2022 – 19.6.2022.
SM-uinnit järjestetään Tampereella 30.6.2022 – 3.7.2022.
Kilpailuihin osallistuville lähetetään erillinen kilpailukirje, missä on tarkemmat tiedot kilpailumatkaan liittyen.

Simmis viettää 135-vuotisjuhlaa kuluvana vuonna. Juhlat järjestetään lauantaina 27.8.2022 Hotelli Jollas89:ssä kello 15 – 23. Juhla on tarkoitettu koko perheelle ja toivottavasti mahdollisimman moni simmisläinen pääsee nauttimaan vuosijuhlasta. Liput juhliin pääset ostamaan Simmiksen nettisivuilta.

Simmis järjestää kesällä lasten kesäleiritoimintaa, avovesiuintikursseja sekä aikuisille intensiivikursseja ja kesätreeniryhmäharjoituksia. Mukaan mahtuu vielä, joten käythän ilmoittautumassa vapaille kursseille tai leirille nettisivuiltamme.

Syksyn uimakurssien ilmoittautuminen alkaa kesäkuun aikana. Odotamme vielä vahvistuksia ratavuoroista, minkä jälkeen pystymme julkaisemaan syksyn kurssit nettisivuilla. Päivitämme kurssitoiminnan infosivua (https://www.simmis.fi/ryhmat/kurssitoiminta/kurssi-info/) kurssi-ilmoittautumisen aikataulusta ja muista kursseihin liittyvistä asioista.

Simmiksessä on päivitetty kilpauinnin valmennuspolkua, mikä tulee käyttöön ensi syksystä. Päävalmentajan kommentit uudesta valmennuspolusta: ”Simmiksen valmennuspolkua on uudistettu vastaamaan olemassa olevaa uimarirakennetta palvelevaksi ja omaan juniorituotantoon panostus lisääntyy merkittävästi. Kaikilla ryhmätasoilla perimmäisenä tarkoituksena on parantaa jokapäiväistä arkea harjoittelussa. Tähän päästään, kun ryhmäkokoja järkeistetään ja ryhmät luodaan sellaisiksi, että saman tasoiset ja saman vauhtiset uimarit harjoittelevat yhdessä.
Ryhmiin on luotu kriteeristöt ja valmennuspolussa on myös linjattu kilpailujen ja leirien määrät eri ryhmätasoilla. Tarkempia sisältöjä valmentajat luovat vielä yhdessä syyskauden alkaessa ja vastuuvalmentajat kertovat valmennettavilleen myös näistä tarkemmin.
Simmis on huippu-uintiseura ja toimintaa terävöitetään tätä tukemaan ja siksi ryhmäkriteerit myös tiukentuvat. Tarjoamme edelleen harrastepuolella Dream Team- ryhmissä mahdollisuuden kevyempään harjoitteluun ja omissa kisoissamme kilpailemiseen”.

Toimistomme on kesälomalla heinäkuun ajan, joten olethan yhteydessä seuran toimijoihin kesäkuun aikana.