Koronaohje Hössö-uinteihin 26.9.2020

22.9.2020 Kisoissa poikkeavia kisajärjestelyitä Korona-viruksen vuoksi.

Ensi lauantaina 26.9.2020 kisataan Mäkelänrinteen uintikeskuksessa perinteiset Hössö-uinnit. Vallitsevan Koronatilanteen vuoksi kisajärjestelyissä on muutamia muutoksia normaaleihin kisajärjestelyihin. Tärkeintä on tietysti, että paikalle tulevat uimarit ja valmentajat ovat täysin terveitä. Jos tuntee olonsa vähänkään sairaaksi, kannattaa jäädä kokonaan pois kilpailuista. Kilpaidut uidaan ilman yleisöä. Seuran tulee ilmoittaa osallistuvien valmentajien ja mahdollisten huoltajajien (1 huoltaja/10 uimaria) nimet pe 25.9.2020 klo 16.00 mennessä hss.kilpailut (at)simmis.fi -osoitteeseen.

Kisat alkavat klo 16.30 (verryttely altaassa alkaa klo 15.30), mutta uimareita ja valmentajia toivotaan paikalle jo klo 15.00 alkaen, jotta minimoidaan kilpauimareiden ja yleisöuimareiden kohtaaminen pukuhuoneissa. Ennen verryttelyn alkua uimareiden ja valmentajien toivotaan olevan katsomossa jokaiselle seuralle nimetyissä seuralohkoissa.

Hössö-uintien koronaohje on kokonaisuudessaan luettavissa tästä. Ohje on lähetetty osallistuville seuroille sähköpostitse.

Tervetuloa kisaamaan Mäkelänrinteeseen!