Laura Kurki aloittaa Simmiksen seurakoordinaattorina

Simmiksen toimisto vahvistuu uudella seurakoordinaattorilla. Laura Kurki vastaa seuran hallinnollisista tehtävistä sekä kurssi- ja harrastetoimintaan liittyvistä asioista.

Simmiksen entinen kilpauimari, EM-viestimitalisti, Arizonan yliopiston sosiologian kandi ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteiden maisteri Laura Kurki on valittu Simmiksen seurakoordinaattoriksi 24.08.2020 alkaen. Tervetuloa Simmikseen Laura!

Laura ottaa hoitaakseen laajan tehtäväkentän seuran hallinnossa. Lauran tehtäviin kuuluvat mm.

  • yhteyshenkilönä toimiminen hallinnollisissa asioissa
  • taloushallinnon tehtävät
  • yhteydenpito yhteistyökumppaneihin
  • valmentajien tuki seura-asioissa

Seurakoordinaattorina Laura hoitaa myös 1.10.2020 alkaen kurssi-, harraste- ja master-uinnin asioita perehdyttyään niihin syyskuun aikana.

Laura kertoo, että ”hän odottaa innolla uusia haasteita ja sitä, miten voi tukea ja kehittää seuran toimintaa. On myös mukava olla seuraamassa Suomen uinnin kehitystä ja pyrkiä omalla toiminnallaan tekemään Simmiksestä vieläkin parempi uimaseura. Koska olen ulospäinsuuntautunut ja helposti lähestyttävä, on selvää, että uudet kontakti niin uimareihin kuin heidän perheisiinsä ja seuratoimijiin ovat lähellä sydäntäni.” Laura sanoo.

Hallituksen puheenjohtaja Mika Haikonen on tyytyväinen tehtävän saamaan huomioon. ”Avoin toimi herätti kiinnostusta jo ennen kuin ehdimme laittaa paikkaa avoimeksi Simmiksen tai Uimaliiton sivuille. Saimme useita yhteydenottoja sekä hakemuksia. Haastattelimme kolme kandidaattia. Laura Kurki oli lajituntemuksensa, koulutuksensa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa vuoksi hallituksen valinta tehtävään. Toivotamme Lauralle menestystä seurakoordinattorina!”

Lauran tavoitat Mäkelänrinteen uintikeskuksesta

päivät ja kellonajat  ti 12-16  ke 10-18  to 12-16
sähköpostilla laura.kurki@simmis.fi
puhelimitse toimistoaikoina 0505505518

Lopuksi hallitus kiittää vielä kerran Helena Piksilää vuosikymmenten työurasta Simmiksessä ja toivottaa menestystä uusissa haasteissa.

HSS:n HALLITUS
26.08.2020