Maaliskuun tiedote

Simmiksen seuravaatteet ovat tilattavissa altaalle.com verkkokaupasta. Seuravarustevarastoja täydennetään taas maaliskuun tilausten jälkeen, joten nyt on oikea hetki tehdä tarvittavat varustetilaukset. Muistattehan mainita Simmis-koodin tilauksen yhteydessä, jotta saatte 20 % alennuksen kaikista tuotteista. Koodin voit kysyä ryhmän joukkueen johtajalta tai valmentajalta.

Kilpauintiryhmien valmentajat osallistuvat sunnuntaina 20.3 seuran suunnittelupäivään, jolloin millään kilparyhmällä ei ole ohjattuja uintiharjoituksia.

Seuramme täyttää komeat 135-vuotta tänä vuonna! Juhlavuoden kunniaksi järjestettävän tilaisuuden suunnittelu on nyt käynnistetty. Mikäli sinua kiinnostaa osallistua tilaisuuden suunnitteluun ja järjestämiseen, otathan yhteyttä osoitteeseen info(at)simmis.fi.

Puheenjohtajan terveiset
Seuran toiminta on lähtenyt vuoden alussa liikkeelle erinomaisesti eri alueilla. Kilpaurheilijamme ovat osallistuneet eri kilpailuihin alkuvuoden aikana ja kevään kilpailukalenteri on täyttynyt hyvin tulevista kilpailuista. Olemme järjestäneet ensimmäiset kilpailut (HSS Cup 1), jossa oli rajoitusten poistumisen ansioista hyvin yleisöä paikalla sekä erinomaisesti uimareitamme. Kurssitoimintamme on taas palannut normaaliin laajuuteen ja kursseille on erinomaisesti osallistujia. Yhdessä seurana rakennamme tästä vuodesta onnistuneen kokonaisuuden. Alkuvuoden saavutusten osalta on mukava nostaa esille myös Davin Lindholmin erinomainen suoritus Oulussa, jossa hän ui uuden nuorten Suomen ennätyksen 50 metrin rintauinnissa pitkällä radalla.

Hallituksessa olemme käyneet lävitse toimintakäsikirjaa, talousohjeita sekä vuosikelloa, jotka päivitettiin ajan tasalle tälle vuodelle. Kävimme myös lävitse vuoden kehitysalueita ja yhtenä merkittävänä alueena tälle vuodelle on lasten- ja nuorten tähtiseuramerkin hakeminen Simmikselle. Olemme tähän saakka olleet huippu-urheilun tähtiseura, mutta hyvin tärkeä osa toimintaamme on lasten ja nuorten urheilu, joten siinäkin tähtiseuran aseman saaminen on meille tärkeää.

Useat urheilijoidemme vanhemmista osallistuvat jo nyt seuran toimintaan. Kiitos tästä teille kaikille! Toivon myös, että mahdollisimman moni uusi kasvo tulisi mukaan toimintaan. Järjestimme helmikuussa koulutuksen kilpailutoimitsijoille, jossa oli mukana myös monia uusia kasvoja ja toivon, että näiden lisäksi myös saamme muita uusia kasvoja mukaan. Tulemme kevään aikana järjestämään kahdet suuret omat kilpailut (Simmis- ja Märsky-uinnit), jotka kummatkin järjestetään täysin vapaaehtoisten toimesta ja joihin tarvitsemme yli 50 henkilöä kumpaankin. Tämän lisäksi olemme auttamassa Uimaliittoa kansainvälisen Helsinki Swim Meet-kilpailun järjestämisessä. Näiden lisäksi vapaaehtoisia tarvitaan osallistumaan vanhempaintoimikunnan toimintaan. Vapaaehtoisena toimimisessa kilpailuissa tai muussa toiminnassa ei ole tarvetta aikaisemmasta kokemuksesta, vaan mukaan pääsee erityyppisiin tehtäviin. Tietoa miten pääset osallistumaan saat Simmiksen verkkosivuilta sekä ryhmäsi valmentajan tai joukkueenjohtajan kautta.