Marraskuun tiedote

Olympiakomitea pitää verkkoluennon vanhemman roolista urheilevan nuoren tukemisessa. Luento järjestetään tänään 31.10.2022 kello 18.00. Luentoa pääset seuraamaan täältä https://stream.wooli.fi/8faa7cc7a7

Olympiakomitea on julkaissut vanhemmille myös luettavaa materiaalia: Kasvata urheilijaksi – vanhemmat nuoren tukena -materiaalin, mikä on luettavissa täältä suomeksi https://www.olympiakomitea.fi/uploads/2021/05/a5fa0305-ok_kasvata-urheilijaksi_sahkoinen.pdf ja täältä ruotsiksi https://www.olympiakomitea.fi/uploads/2021/09/b9764d6e-ok_kasva_urheilijaksi_sve.pdf

 

HSS cup 2 pidetään Mäkelänrinteessä sunnuntaina 6.11.2022
Toimitsijaksi pystyt ilmoittautumaan tästä linkistä https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Wa_B-VecAvg8hSBvoSztgMrppTnCw3dN-dnEMvVXmwE/edit tai Simmiksen kotisivuilta ”kilpailut” sarakkeesta.
HSS cup kilpailun yhteydessä järjestetään Simmis-tavaran vaihtopiste. Voit tuoda pieneksi käyneet, ehjät Simmis-vaatteet tai uintivälineet Simmiksen toimistoon kilpailuiden aikana varusteille merkatulle alueelle (käynti toimistoon 1-kerroksen ja kassojen takana sijaitsevan käytävän kautta, opasteet paikan päällä). Kun tuot vaatteen tai uintivälineen kiertoon, voit ottaa sopivan varusteen itsellesi. Toivomme, että mahdollisimman moni toisi Simmis-varusteita, jotta kaappeihin jääneet varusteet pääsevät taas käyttöön.

Syksyn Grand-Prix uidaan Espoonlahdessa 12.-13.11.2022. Kisoissa uidaan myös lyhyen radan SM-viestit. Uinteja pääset seuraamaan LiveTimingin välityksellä tai paikan päällä Espoonlahdessa.

Simmiksen syyskokous pidetään 17.11.2022 kello 17.00 Simmiksen toimistolla Mäkelänrinteen uintikeskuksessa.

Pitkän radan mastersmestaruusuinnit uidaan Tikkurilassa 18.-20.11.2022.

Ikäkausimestaruus finaalit uidaan 25-27.11.2022 Raisiossa. Simmikseltä kilpailuihin on lähdössä vajaa 20 uimarin joukkue.

 

Päävalmentajan tervehdys:

Syksyn lyhyen radan uintikaudessa elämme nyt kauden tärkeimpiin kilpailuihin valmistavaa ajanjaksoa. Kaikissa ryhmissä on harjoiteltu erittäin hyvin ja alkukauden tulokset ovat olleet kaikissa ikäluokissa varsin lupaavia. Nuoret uimarit ovat parannelleet ennätyksiään reippaasti ja olemme nähneet myös Suomen ja Nuorten Suomen ennätyksiä kokeneempien uimareiden osalta.
Edessä ovat IKM- finaalit, GP-uinnit SM-viesteineen, SM-uinnit sekä kansainvälisistä arvokilpailuista MM- ja PM-uinnit. Toivotan kaikkiin ryhmiin rutkasti tsemppiä treeneihin ja kisoihin!

Krisse Mäkinen
Päävalmentaja