MASTERSMERSTARUUDET KAUHOTTIIN KUOPIOSSA – SIMMIS NELJÄNNEKSI SEURAPISTEISSÄ

Pitkän radan mastersmestaruudet ratkottiin Kuopiossa 22-24.10.2021.

Simmiksellä oli tällä kertaa tiivis iskukykyinen 14 hengen joukkue, 3 naista ja 11 miestä. Kahden koronavuoden uintimahdollisuudet ovat olleet välillä kortilla, erityisesti aikuisilla, joten joukkue oli normaalivuotta pienempi. Lopullisissa seurapisteissä Simmis oli kuitenkin neljäs – vaikka joukkueita oli kaiken kaikkiaan jopa 52.

Mitaliputki avattiin perjantaina 4 x 50 mix sekauintiviestissä ikäsarjassa D joukkueella Anu Ilander, Eerikki Rutanen, Mika Meller, Lotta Rutanen ja sama joukkue ui hopealle lauantai-illan 4 x 50 mix vapaauintiviestissä. Miesten E-joukkue saavutti kultaa 4 x 50 vapaauinti- ja sekauintiviesteissä joukkueella Esa Salonen, Otso Kautto, Antti Lehtonen, Antti Vasko. Vanhat seurakaverit olivat palanneet uintiareenalle vuosien jälkeen yhdessä ja lopputulos oli loistava. Simmiksen miesten nuorempi joukkue, sarjassa C, ui pronsille 4 x 50 sekauintiviestissä sekä 4 x 50 vapaauintiviestissä joukkueella Nico Palotie, Eerikki Rutanen, Kare Kaukomaa, Mika Meller.

Henkilökohtaisia mitaleita saatiin myös aimo kasa. Tästä on hyvä jatkaa kevättä kohti. Nyt tarvitaan vain lisää treeniä ja kilpailuja.

Mastersuimari Lotta Rutanen