Mika Piiroinen aloittaa Simmiksessä nuorten valmennuspäällikkönä

Mika Piiroinen aloittaa nuorten valmennuspäällikkönä virallisesti 1.12.2018, mutta hän on mukana toiminnassa jo nyt uutta kautta suunniteltaessa.

Meillä on ilo toivottaa Mika tervetulleeksi Simmiksen valmennustiimiin, virallisesti alkaen 1.12.2018. Mika Piiroinen vastaa Rollo-, IKM- ja NSM-ryhmien valmennuksesta ja valmennuksen suunnittelusta kokonaisvaltaisesti yhteistyössä päävalmentajan kanssa. 

Mika aloittaa vaiheittain ja vinsta kerrallaan jo ennen sitä, ja osallistuu aktiivisesti jo nyt seuraavan kauden suunnitteluun. Mika on toki ollut mukana jo muutaman vuoden hyvin aktiivisesti edustuksen o.t.o. valmentajana, mutta nyt saimme nimet paperiin tätä tehtävää koskien.

Mika kommentoi uusia haasteitaan näin: 
”Olen erittäin otettu, että Simmis on tarjonnut minulle tämän mahdollisuuden. Simmis on upea, perinteikäs seura. On etuoikeus aloittaa seuran työntekijänä. Minun työni on toimia ennen kaikkea NSM-, IKM- ja Rollo-tasolla toimivien valmentajien ja uimarien tukena. On vain yksi tavoite. Turvata seuran menestys maamme ykkösseurana vuosien 2018-2024 aikana.”

Toivotetaan yhdessä Mika tervetuleeksi mukaan Simmiksen valmennustiimiin!

Karim Tähtivuori, puheenjohtaja