Oulun Grand Prix -kilpailut ja Simmis

Toinen kisapävä takana! Kultaa, hopeaa, pronssia Simmiksen joukkueelle.

Sunnuntai 3.11.2013

Sami Myren GPeiden kolmanneksi paras uimari ja Laura Kurki neljäs (1. Hanna-Maria Seppälä, 2. Ari-Pekka Liukkonen)!

Matti Mäki oli koko joukkeen uinteihin tyytyväinen! Lauralle ja Samille oli haettu kuntohuippua. Myös muut uimarit onnistuivat harjoitusjumista huolimatta. Seuraavassa kisaraportti Oulusta.

Naisten 4×50 SKUV  toi SM-pronssia! Susanne Hirvosen seläri alkoi liukastumisella, mutta uinti sujui. Laura Kurki, Leena Koivusalo ja Anna Kotonen tekivät taattua tulosta ja joukkue kolmantena maaliin.

Satasen vapaauinnissa Laura Kurki taisteli hopealle pienistä tekniikkahaasteista huolimatta. Anna Kotonen jäi hieman ennätyksestään kun taasen Jessica Hölttä teki oman ennätyksensä jälleen.

Sami Myrenin sadan metrin rintauinnissa alkuveto meni läpi ja uinti jäi staattiseksi. Silti hopeaa. Nopeasti perään uidun 200 metrin sekauinnin finaalissa sen sijaan hieno aika ja kultaa. Lajia pitkään hallinnut Cetuksen Sami Juopperi sai todistaa toista sijaansa. 

Leena Koivusalo ui illan 200 metrin rintauinnin finaalissa fiksun uinnin ja loppusijoitus kuudes.

Naisten 100 metriä selkäuintia  onnistui yli odotusten. Susanne Hirvonen toinen ja Jessica Hölttä kolmas huikeilla aikaparannuksilla!

Lauantai 2.11.2013

Sami Myren osoitti jälleen huippukuntoa! EM-rajat ovat muutaman kymmeneksen päässä niin tänään kultaa tuoneissa 50 metrin rinta- kuin 100 metrin sekauinnissakin.

Laura Kurjen kunto lupailee myös hyvää. Tänään tuli kauden paras aika ja hopeaa 50 metrin vapaauinnissa. Lisäksi Laura alitti minuutin haamurajan 100 metrin perhosessa ottaen kultaa.

Anna Kotonen kamppaili Vuokatin Jenna Laukkasen kanssa 200 metrin sekauinnin kärkipaikasta. Anna voitti kolmen sadasosan turvin ja kultaa Helsinkiin.

Jessica Hölttä ui viisaasti ja tehokkaasti illalla ja paransi ennätyksiään. 

Susanne Hirvonen liukastui 50 SU lähdössä ja aika jäi tavoitteesta tämän vuoksi. Pitkän selkäuinnin Susanne ui läpi ja säästeli voimia naisten viestiin.

Leena Koivusalon 100 metrin rintauintivauhti oli erinomaista. Kun käännösten potkutekniikka saadaan entistä paremmaksi, Leena tekee vieläkin parempaa tulosta.

Illan huipensi naisten SM-viesti 4×50 VU.  Joukkue lähti neljänneltä sijalta aamun karsintojen perusteella. Jokaisen uimarin – Laura Kurjen, Anna Kotosen , Jessica Höltän ja Susanne Hirvosen tsemppi toi joukkueen SMpronssille.

(Matti Mäen kisaraportti 2.11.2013 puhelimitse Oulusta/HYK)