Pauliina Käiväräinen aloitti uutena valmentajana Simmis-tiimissä

Edustuksen uutena valmentajana ja kaikkien ryhmien kuivaharjoittelusta vastaavana valmentajana aloitti maanantaina 8.1.2024 Pauliina Käiväräinen. Pauliina siirtyi Simmikseen Lappeenrannasta tuoden mukanaan uutta näkökulmaa fysiikka- ja ravintovalmennukseen. Tutustu Pauliinaan paremmin alla olevien kysymysten ja vastausten kautta.

1.Kerro lyhyesti itsestäsi (perhe, harrastukset yms), aiempi työhistoria ja millainen henkilö olet.
Perheeseen kuuluu aviomies ja Lenni-koira. Lappeenrantaan, josta olen kotoisin jää oma talo ja oma yritys.
Olen työskennellyt liikunnanalan erilaisissa tehtävissä vuodesta 2008. Oma valmennusalan yritys Team athlete figures vuodesta 2015 sekä oma kuntosali vuodesta 2019. Eri lajien fysiikka- ja ravintovalmennuskokemusta on kertynyt mm. kestävyysjuoksu, jääkiekko jne. Viimeisten kolmen vuoden aikana olen toiminut urheiluhierojana ja uintivalmentajana. Viimeisimmät ammattiopinnot olen suorittanut juuri näiden tehtävien parissa. Oma taustani urheilussa lapsena on taitoluistelusta ja esteettisistä lajeista. Kilpataustaa minulla on fitnesslajeissa. Aikuisena olen harrastanut uintia, balettia ja kuntosalilla käymistä.

2.Miksi Simmis?
Kova halu edetä uralla, päästä eteenpäin, oppia ja voittaa. Erittäin mielenkiintoinen seura, jossa on paljon potentiaalia. Erittäin hyvät ympäristöt toimia sekä päästä Suomen kilpaurheilun ytimeen.

3.Millainen valmentaja on Pauliina?
Ihmisen valmentaja, kokonaisvaltainen, visuaalinen, tarkkaileva, osallistuva, ymmärtävä ja huumorintajuinen.

4.Mitä asioita pidät tärkeänä valmennuksessa?
Sitä että valmennetaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti, kaikella tavalla joka kehittää häntä myös ihmisenä. Kasvattaa urheilijana, optimoimalla. Se, että tuntee valmennettavansa antaa parhaat keinot miten päästään huipulle. Valmentajan yksi tärkeä tehtävä on opettaa urheilijaa valmentamaan itseään.
Ymmärtää yksilön fysiikkaa ja resursseja. Se, että kovaa treenaaminen voi tapahtua hauskassa ja rennossa ilmapiirissä ja silti se voi olla tehokasta ja progressiivista.

5.Mitä odotuksia sinulla on uudesta tehtävästäsi?
Jännittäviä kisahetkiä.
Uusia, pirteitä ihmisiä.
Huikeita nuoria joita saa kohdata.
Parhaita treenejä.
Haasteita.
Onnistumisia.
Oppia.

6.Mitä terveisiä haluat lähettää simmisläisille?
Uskon että miula voi olla paljon annettavaa teille ja toivon, että ansaitsen luottamuksen toimia kanssanne vilpittömästi ja kunnianhimoisesti!

7.Muita kommentteja tai asioita, mitä haluat nostaa esille?
Olen hyvin työorientoitunut ja annan työlle paljon, haluan kehittyä jatkuvasti.
Kaipaan haasteita, jännitystä ja toimintaa ympärilleni. Olen taiteellinen ja luova; maalaan, valokuvaan ja rakastan esteettisiä asioita.

Toivotamme Pauliinan lämpimästi tervetulleeksi osaksi Simmis-perhettä!