Pitkän radan mastersmestaruudet uitiin Tikkurilassa 18.-20.11.2022

Viime viikonloppuna Simmiksen masters uimarit kisasivat Vantaalla Tikkurilan uimahallissa. Alla katsaus kilpailuista. Onnittelut kaikille mitalisteille ja ennätyksensä tehneille!

Simmis oli mukana 15 hengen joukkueella, jossa oli 3 naista ja 12 miestä. Joukkueen ikäjakauma oli 25-84 v. Nuorin osallistuja oli Simmiksen ensikertalainen Atso Lindström ja seniori oli seuramme pitkäaikainen jäsen Klaus Bremer. Simmisläiset uivat jälleen kerran hyvin ja yhteensä saimme 30 mitalia: 14 kultaa, 11 hopeaa ja 5 pronssia. Mainittakoon jälleen upeat viestisuoritukset, joista huipentumana oli E-sarjan miesten Suomen Ennätys 4 x 50 vuv (2:04,01) joukkueella Antti Lehtonen, Esa Salonen, Antti Vasko ja Mika Meller. Sama joukkue voitti myös sarjansa 4 x 50 sekauintiviestin kullan. Molemmat mixviestit sarjassa C saavuttivat hopeaa joukkueella Heini Bargum, Atso Lindström, Eerikki Rutanen ja Lotta Rutanen.

Keväällä kisaamme jälleen maaliskuussa lyhyen radan mastersmestaruuksissa Lappeenrannassa.