Rauhallista joulua 2015

Rauhallista joulua ja menestystä vuonna 2016 – joulukirje ja leiriterveisiä

Hyvät Simmisläiset!

Ensin suuri kiitos kaikille yhteisissä merkeissä vietetystä tapahtumien täyttämästä vesiurheiluvuodesta 2015! Erityinen kiitos kaikille vapaaehtoistyöhön osallistuneille, sillä teitä ilman moni asia olisi jäänyt tekemättä! Simmiksessä on oltu aktiivisia kaikissa toiminnossa ja kaikissa ryhmissä; vesipallon toiminta on saatu jälleen pyörimään tehokkaasti, kun Alexandr ”Sasha” Värä otti ohjat käsiinsä vesipallon valmennuksessa, ja silloin  mennään vauhdilla eteenpäin.

Tuloksena jo vuonna 2012 alkaneesta työstä, ja tänä vuonna läpikäydystä auditointivaiheesta, Uimaliitto myönsi seurallemme HuimaSeura-statuksen, joka on merkki vahvasta työstä huippu-uinnin saralla. Tämä työ jatkuu edelleen vuonna 2016.

Vuoden pääkisoissa Simmis on menestynyt hienosti, sijoitumme säännöllisesti sijoille 2-5 sekä piste- että mitalitaulukoissa. Näin ollen on selvää, että tavoitteet on asetettava korkealle, varsinkin kun kauden pääkisat, pitkän radan SM:t, uidaan meidän omassa kotialtaassa, Märskyssä. Kaikki mukaan näihin talkoisiin – tehdään näistä parhaat SM:t tähän mennessä, sekä järjestelyjen että tämän vuosikymmenen menestyksen osalta!

Uinnin ja valmennuksen tilanteesta kertoo paljon se, että jokaisessa uinnin maajoukkueessa on Simmiksen uimareita. Uusimpina majo-uimareina täydennysvalinnoissa ikäkausimaajoukkueeseen valittiin IKM 1 –ryhmän Veeti Haikonen (2001) ja nuorten maajoukkueeseen Edustus 1 –ryhmän Sanni Alamattila (1999). Rollo-joukkueeseen keväälle valittiin Lotta Pälsi (2004), Veera Säämänen (2004) ja Helmiina Toivonen (2004) sekä pojista Aleksi Koprinen (2003). Lämpimät onnittelut valituille ja jo tottuneemmille majolaisille.

Masters-uimarit tekivät loppusyksyn kisoissa uusia ennätyksiä sekä jatkoivat aktiivista harjoitteluaan Nicklas Aspenströmin johdolla. Uinnin harrasteryhmissä motivoivat vetäjät Viivi Brask ja Janne Kalliola saavat uimarinsa hyviin suorituksiin viikko toisensa jälkeen, ja on ilo nähdä harrasteryhmän uimareita kisaamassa HSS Cupeissa.

Vaikka Joulurauha on käsillä niin työ jatkuu, ja Simmiksen uimareita on kahdella valmennusleirillä:

Mika Piiroinen on vienyt pienen, mutta pippurisen iskuryhmän Meksikoon ja heidän leiristään voi lukea täältä http://toinenyritysmeksikossa.blogspot.fi/. Leirillä nautitaan korkean paikan olosuhteista ja mitataan tarkasti uimareiden reaktioita aikaeroon ja treenitehoihin.

Päävalmentaja Matti Mäki leireilee Thayapurassa Thaimaassa 13 uimarin kanssa. Leiri on lähtenyt hyvin käyntiin. Ensimmäisten päivien aikana on tietenkin uitu niin altaassa mutta myös meressä, vedetty useampi kuntopiiri, käyty pilateksessä, aeroboxingissa, zumbassa, pelattu rantalentistä sekä nautittu herkullisia urheilijoiden tarpeet täyttäviä aterioita loistavien kokkien valmistamina. Thanyapura on upea leirikeskus, jossa kaikki tukee huippu-urheilua!

Leirin vuoksi perheet tekivät hurjan paljon yhteisiä tempauksia. Puolen vuoden aikana niin uimarit kuin heidän vanhempansa muodostuivat yhdeksi suureksi perheeksi ollen välillä keppihevospajalla, tarroittamassa elintarvikkeita ja toisinaan myyntitykkeinä alusvaatteiden maailmassa. Thanyapuran leiristä juttua Simmiksen uintiperheen jäsenille suunnatussa uinnin suljetussa Facebookissa.

Rauhallista joulua kaikille. Nauttikaa, vetäkää kinkkuöverit, jotta on mitä poltella ”kinkkukympillä”. Levätkää ja kerätkää voimia uuteen vuoteen. Vuonna 2016 haetaan jälleen omia parhaita suorituksia ja pyritään menestykseen uinnin ja vesipallon saralla.

Thanyapura 24.12.2015

Karim