Samuli Aalto on Simmiksen uusi nuorten valmennuspäälikkö

Samuli aloittaa nuorten valmennuspäälikkönä viimeistään syyskuun alussa, mutta on jo nyt mukana uuden kauden suunnittelussa.

Simmiksen uudeksi nuorten valmennuspäälliköksi on valittu Samuli Aalto. Samuli on toiminut ammattivalmentajana vuodesta 2008 alkaen. Hän on toiminut urallaan Oulun Uinnin päävalmentajana, Norjassa Stavanger Svomme Clubin junioripäällikkönä ja seuran päävalmentajana sekä viimeiset kolme vuotta Lappeenrannan Uimareiden päävalmentajana. 

”Samulilla on vankka ja monipuolinen ammattivalmentajatausta sekä kotimaassa että Norjassa, erityisesti nuorten valmentamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Samulin seuraamme nuorten valmennuspäälliköksi”, sanoo seuramme puheenjohtaja Karim Tähtivuori. ” Haastatteluiden aikana kävi selvästi ilmi, että Samuli on Simmikselle ja Simmiksen valmennustiimin erityisen hyvin sopiva valmentaja. Hän on erittäin yhteistyökykyinen ja hänelle on selkeä näkemys nuorten uimareiden kehittämisestä. Vaikka hänellä on vakuuttavaa kokemusta huippu-uinnista ja hän on valmentanut uimarin kahdesti olympialaisiin, niin hän tulee nimenomaan työskentelemään Simmiksen edustusryhmää edeltävien nuorten ryhmien kanssa”, toteaa Karim Tähtivuori.

 ”Simmis on tehnyt hienoa työtä jo pitkään uimareidensa eteen. Simmiksen tavoitteet ja toiminta vastaavat hyvin myös omia ajatuksiani ja onkin mukavaa päästä mukaan toimintaan. Simmiksen aktiiivinen valmennnustiimi, niin kisoissa kuin harjoituksissa, antaa hyvät lähtökohdat tuoda oma panokseni seuran nuorten toimintaan mukaan ja sitä kautta luoda tietä uimareille eteenpäin omalla urallaan.”, kertaa Samuli

Samuli Aalto aloittaa Simmiksessä viimeistään syyskuun alussa. Hän on jo mukana ensi kautta koskevissa suunnittelupalavereissa.