Simmiksen syksyn testipäivä

Kesä on alkanut lämpöisissä merkeissä ja mikä parasta, uintikesä on parhaillaan käynnissä. Kesäloman jälkeen uintia voi halutessaan jatkaa harrastuksena. 

Kilpa- ja harrasteuintiryhmien lisäksi Simmiksellä on laaja valikoima uimakouluja ja tekniikkakursseja lapsille ja aikuisille viidessä uimahallissa Helsingissä; Jakomäessä, Pirkkolassa, Lauttasaaren yhteiskoulun uimahallissa, Valkea talolla (Haaga) ja Suomalaisen yhteiskoulun uimahallissa (Haaga). 

Oikean kurssin tai ryhmän valitseminen voi olla vaikeaa, joten Simmis järjestää testipäivän Mäkelänrinteen uimahallissa sunnuntaina 14.8. klo 14.00-17.00

Testipäivä on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka eivät ole varmoja mikä Simmiksen kurssi tai ryhmä olisi heille oikean tasoinen. Testipäivän perusteella tarjoamme sopivan uintikurssin, kilpa- tai harrasteuintiryhmän. Pienryhmissä pidettävissä testeissä katsotaan nuoren uimarin taitotaso. 

Tule Simmiksen testiuintipäivään näyttämään taitosi! 

Tilaa olisi erityisesti vielä muutamille 7-9 –vuotiaille Utmanare ryhmässä.  

Utmanare on Helsingfors Simsällskapin uimarin urapolun ensimmäinen ryhmä, jossa 7–9-vuotiaat uimarit tutustuvat kilpauintiin. Pyrimme Simmiksessä aktiivisesti tukemaan useamman lajin harjoittelua monipuolisesti mahdollisimman pitkään uimarin uralla, joten muiden lajien päällekkäiset harjoitukset eivät ole este uintiharrastuksen aloittamiselle. Utmanaren tavoitteena on jatkaa eri uintilajien tekniikoiden harjoittelua siitä mihin kursseilla jäätiin. Uimarin urapolun alkuvaiheessa panostetaan tekniikka- ja taitoharjoitteluun, uuden oppimiseen sekä pyritään pitämään harjoittelu mahdollisimman hauskana ja mielekkäänä. Tavoitteena on, että kauden lopussa ryhmä osallistuisi ensimmäisiin kilpailuihin, jotka ovat seuran sisäiset parin tunnin mittaiset HSS-CUP kilpailut Mäkelänrinteen uintikeskuksessa.  

 

Testipäivään pääset ilmoittautumaan alla olevasta linkistä: 

Simmiksen syksyn testipäivä

Lisätiedot ja yhteydenotot: 

kurssitoiminta@simmis.fi

050 547 7659 

 

Nähdään testipäivässä!