Simmiksen toiminnanjohtaja vaihtuu

Kuluvan vuoden maaliskuun alussa Simmiksen toiminnanjohtaja vaihtuu, kun nykyinen toiminnanjohtaja Laura Kurki jää äitiyslomalle. Lauran äitiysloman sijaisena tulee toimimaan Taru Koivu-Reinikkala. Tammikuun 2024 alusta lähtien Taru on toiminut Simmiksen uintikurssitoiminnan vastaavana ja näin ollen päässyt jo hieman tutustumaan Simmiksen toimintaan. Tarun vastuualue laajenee 1.3.2024, jolloin hän aloittaa toiminnanjohtajan tehtävät. Alla olevien kysymysten ja vastauksien kautta pääset tutustumaan Taruun hiukan paremmin.

Perhe, harrastukset, mielenkiinnon kohteet, muuta?
Perheeseen kuuluu mies, jo omillaan olevat aikuiset pojat ja kolme koiraa. Vapaa-aika kuluu pitkälti koirien kanssa touhutessa tai sitten altaan reunalla uintikisoja tuomaroiden tai valvomon puolella ajanotossa. Osa vapaa-ajasta kuluu yhdistystoiminnan syövereissä eri yhdistysten hallituksissa ja vapaaehtoistehtävissä. Ja sitten se loppuosa ihan sohvalla kirjan kanssa lojuen tai uusia taitoja opiskellen.

Työtehtäviä ennen Simmikseen tuloa?
Työhistoriani on pitkälti kaupallinen ja toiminnan kehitykseen painottuva. Pohjakoulutukseni on kaupallinen matkailualan koulutus ja ensimmäiset 20 vuotta työelämässä menikin matkailualalla erilaisissa myynnin ja asiakaspalvelun rooleissa. Uinti oli alkuun perheen harrastuksista lähtöisin oleva vapaaehtoistyö, joka vei mukanaan ja vuodesta 2014 olen ollut päätoimisesti uimaseurassa töissä – Simmis Wandan toiminnanjohtajan pestistä jäin pois viime kesänä.

Mitä odotat ajaltasi Simmiksessä?
Odotan uudenlaista kokemusta hieman eri tavalla profiloituneessa uimaseurassa. Uskon, että vankka kokemukseni yhdistystoiminnasta  auttaa kehittämään Simmiksen hallintoa entisestään ja kaupallinen osaamiseni toivottavasti tuo oman lisänsä mm. kurssimyyntiin. Odotan myös itse oppivani uutta erilaisessa toimintaympäristössä ja uudenlaisista toimintatavoista.

Miten ja missä parhaiten tavoitettavissa?
Työt pyrin tekemään arkisin 10-18 välillä, eli puhelimitse tavoittaa varmimmin silloin. Simmiksen toimistolla Mäkelänrinteessä minut tullaan näkemään keskimäärin kahtena päivänä viikossa, muutoin viihdyn Porvoossa kotitoimistolla.

Miksi halusit Simmikseen?
Simmiksellä on pääkaupunkiseudun parhaat olosuhteet ja seura vaikuttaa eteenpäin pyrkivältä. Haluan olla omalta osaltani mukana mahdollistamassa Suomen uinnin kehitystä.

Mitä terveisiä haluat lähettää simmisläisille?
Muistetaan kaikki, että uimaseura on juuri sen näköinen, minkä jäsenistö yhdessä henkilökunnan kanssa siitä tekee. Olettehan matalalla kynnyksellä yhteydessä aina, kun siihen on aihetta – ja välillä ilman aihettakin!

Toivotamme Tarun lämpimästi tervetulleeksi Simmis-yhteisöön! Lauralle toivotamme ihania ja ikimuistoisia hetkiä tulevan uuden perheenjäsenen kanssa ja jäämme odottamaan paluuta takaisin Simmikseen.