Simmis 135-vuotisjuhla

Aina pinnalla. Aina vauhdissa. Aina tsemppaamassa.

Sellainen on meidän kaikkien ylpeydenaihe

– Simmis –

Tervetuloa juhlimaan 135 vuotta täyttävää Simmistä!

Aika: Lauantai 27.8.2022 klo 15–23
Paikka: Hotel Jollas89, Pietari Sali, Jollaksentie 89, 00850 Helsinki
Pysäköinti: Hotellilla on videovalvottu maksullinen pysäköintialue 1 €/h tai 10 €/vrk. Maksu automaattiin tai mobiililla parkman, easypark aplikaatioilla.

Tilaisuus on rento kesäjuhla ja pukeutumiskoodi: kesäjuhlavaatetus. Ohjelmassa alkumalja, ruokailu, puheita, yllätysohjelmaa ja Simmiksen uimareiden sekä muiden seuratoimijoiden palkitseminen. Juhlatoimikunta toivoo, että lähetät valokuvia kivoista Simmis-muistoista seuralle osoitteeseen: info@simmis.fi. Näistä kuvista kootaan kuvaesitys juhlaan.

Pääsylippu juhlaan maksaa:
40 € per aikuinen
20 € alle 10-vuotiaat lapset
100 € perhelippu (2 aikuista ja 1-4 lasta alle 10 v.)

Juhlassa tarjoillaan alkuruoaksi kreikkalainen buffet, pääruokana grillin antimia sekä jälkiruoaksi kakku ja kahvi/tee. Alkoholittomat ruokajuomat (vesi, mehu, kahvi/tee) sisältyvät lipun hintaan. Tilaisuudessa voi ostaa muita virvoitus- ja alkoholijuomia omakustanteisesti.  

Pääsylipun juhlaan voi ostaa Simmiksen kotisivuilta Tapahtumat -kohdassa. Tapahtumat löydät listattuina etusivun alaosasta.

HUOM! Lippua ostaessa valitse oikea tapahtuma!
Jos sinulla on jo olemassa oleva MyClub profiili, valitse tapahtuma: Simmiksen 135, vuosijuhla (ilmoittaudu tästä, mikäli sinulla on oma MyClub profiili)
1) Ilmoittautuessa valitse sopiva pääsylippuvaihtoehto (aikuinen, lapsi vai perhelippu). 
2) Ilmoita samalla mahdolliset ruokarajoitteet. 

Lasku lähtee sähköpostiisi heti ilmoittauduttuasi juhlaan (tarkistathan myös roskapostilaatikon). 
Maksa lasku 14 vrk kuluessa, jolloin vältyt myöhästymiskuluilta. 

Ilmoittautuminen päättyy 2.8.2022.

Maksettuasi tilaisuuden, saat pääsylipun viimeistään viikolla 32. Pääsylippu sisältää QR-koodin ja se tulee ottaa mukaan tilaisuuteen.

Jos sinulla ei ole olemassa profiilia MyClubiin, valitse tapahtuma: Simmiksen 135. vuosijuhla (ilmoittaudu tästä, mikäli sinulla ei ole MyClub profiilia)
1) Maksa pääsylipun tai -lippujen kokonaisumma ilmoitetulle Simmiksen tilille.
2) Lisää viestikenttään osallistujien nimet, ruokarajoitteet ja sähköposti, mihin pääsylippu/ -liput toimitetaan.

Ilmoittautuminen päättyy 2.8.2022.

Maksettuasi tilaisuuden, saat pääsylipun viimeistään viikolla 32. Pääsylippu sisältää QR-koodin ja se tulee ottaa mukaan tilaisuuteen.

Simmis toivottaa kaikki nykyiset ja entiset, uimarit, valmentajat ja vanhemmat lämpimästi tervetulleeksi juhlimaan 135-vuotista taivaltaan!