Simmis 135 vuotta

Aurinko paistoi ja nauru raikui viime lauantaina, kun noin 80 iloista simmisläistä kokoontui juhlimaan 135 vuotta täyttävää seuraa. Oli hienoa nähdä, että mukana oli niin nykyisiä kuin aiempien vuosien uimareita ja vapaaehtoisia. Juhlia vietettiin merellisessä Jollaksessa, jossa juhlapaikkana toimi Hotelli Jollas89. Tunnelma juhlissa oli lämmin ja rento, oli hienoa juhlia jälleen yhdessä haasteellisien korona-vuosien jälkeen.

Simmiksen puheenjohtaja Janne Tuominen toivotti kaikki vieraat tervetulleeksi ja näin saatiin juhlat mukavasti käyntiin. Illan ohjelmassa oli hyvää ruokaa ja juomaa, juhlapuheita, uimareiden ja vapaaehtoisten huomioimisia, vapaata seurustelua ja loistavaa musiikkia. Tunnelman luojana ja kohottajana toimi valmentaja Nicklas Aspenström juontajan roolissa.

Illan hetkiä kuviin tallensi Sebastian Dannberg. Kuvat ovat nähtävissä Simmiksen kuvagalleriassa (https://simmis.kuvat.fi/kuvat/Simmis+135+vuotta/). Iso kiitos juhlatoimikunnalle, joka vastasi juhlien järjestämisestä sekä juhlavieraille, jotka tekivät illasta ikimuistoisen.

Juhlissa palkittiin kauden 2021-2022 menestyneimmät uimarit sekä tsempparit kussakin ikä-sarjassa. Lisäksi haluttiin muistaa viime vuosien aikana aktiivisesti toimineita vapaaehtoisia. Uimareiden palkinnot jakoivat seuran päävalmentaja Kristiina Mäkinen ja puheenjohtaja Janne Tuominen. Uimarit palkittiin kauden 2021-2022 tulosten perusteella. Vapaaehtoisten muistamisia oli jakamassa puheenjohtajan lisäksi seuran toiminnanjohtaja Laura Kurki.

Alla palkitut uimarit:
Rollotyttö Lumi Oura
Rollopoika Kivi Hakkarainen
IKM-tyttö IIna Ekholm
IKM-poika Eetu Autio
NSM-tyttö Ada Hakkarainen
NSM-poika William Fagerstedt
Naisuimari Laura Lahtinen
Miesuimari Davin Lindholm
Vuoden viesti naiset: T12 4 x 100 SKU viesti Rollouinnit joukkueella Viktoria Tuominen, Matilda Elo, Lumi Oura ja Amanda Agbroko
Vuoden viesti miehet: M 4 x 200 VU viesti SM-uinnit joukkueella Lari Tumanoff, Noah Schmid, Lassi Haimi ja Aleksi Koprinen

Vuoden tsempparit 2021-2022 kaudelta:
Skills Anu Valli
Utmanare 2 Jessica Oker-Blom
Utmanare Erik Lehtimäki
Challenge Benjamin Juusela
Talent Jalmari Nuutinen
IKM C Niilo Pyhältö
IKM B Eero Tandefelt-Kauste
IKM A Sophie Campbell
NSM Leevi Pixa
Edustus Jenna Pulkkinen

Eliittimerkit:
Ada Hakkarainen
Aleksi Koprinen
Lari Tumanoff
Davin Lindholm
Niko Mäkelä
Noah Schmid

Vapaaehtoisten toimijoiden palkitseminen:
Pronssiplaketti
Kati Pesonen-Hellsten
Lars Nyström
Arto Hakkarainen
Nina Pohjola
Viivi Autio
Aleksi Paavonen
Viivi Brask
Olga Tuominen
Janne Tuominen
Minna Aalto
Sanna Fokin
Kai Haimi
Hopeaplaketti
Petri Heinilä
Mika Piiroinen
Mika Haikonen
Jesse Poikolainen
Kultainenplaketti
Karim Tähtivuori
Kari Vainikainen
Elefantten
Minna Aalto
Kunniajäsenyydet
Hely Kilpeläinen
Kristina Ivström