Simmis hakee henkilöä, joka vastaa koko seuran kuivaharjoittelusta ja tämän lisäksi toimii osana edustusryhmän valmennustiimiä

Sykkiikö sydämesi uinnille, mutta liikut sulavasti kuivalla? Haluatko olla osaltasi auttamassa seuraavan kansainvälisen uintitähden menestystä?

Simmis etsii valmentajatiimiinsä uutta valmentajaa nykyisen siirtyessä uusin tehtäviin. Valmentaja vastaa koko seuran kuivaharjoittelusta ja toimii osana edustusryhmän valmennustiimiä. Vastuullasi on kehittää eteenpäin olemassa olevaa kilpauimarien kuivavalmennusmallia, ohjata muita valmentajia kuivavalmennuksessa sekä toimia edustusryhmän valmentajana.

Tarjoamme sinulle yhteisön, joka tähtää yhteiseen menestykseen toiminnassaan, tukee toisiaan ja nauttii yhdessä onnistumisista. Työskentelet yhdessä päävalmentajan sekä junioriuinninvastuuvalmentajan kanssa ja raportoit suoraan toiminnanjohtajalle. Lisäksi toimit yhdessä Simmiksen kaikkien kilpauintiryhmien valmentajien kanssa ja autat heitä menestymään ja kehittymään kuivavalmennuksessa sekä olet osa edustusryhmän valmennustiimiä.

Seurana Helsingfors Simsällskap rf (Simmis) on Suomen vanhin uimaseura ja yksi menestyneimmistä uimaseuroista kautta historian. Simmis on ylpeä historiastaan ja perinteistä, joita olemme rakentaneet vuodesta 1887 alkaen. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti eteenpäin ja tavoitteenamme on auttaa jäseniämme pääsemään huipulle omilla urillaan. Seurallamme on Olympiakomitean Tähtiseura-status huippu-urheilutoiminnasta ja lasten ja nuorten toiminnasta. Toimimme pääasiallisesti Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa, jossa seurallamme on myös toimisto.  

Tarkat työtehtävät ja vastuualueet keskustellaan läpi työhaastattelun aikana, työntekijän kokemuksen ja taitotason mukaisesti. Etsimme tiimiimme sopivaa valmentajaa ja olemme valmiita muokkaan tehtävää sinun taustasi pohjalta.

Odotamme sinulta kokemusta valmennustehtävistä kilpauinnissa nuorten- ja aikuisuimareiden kanssa, koulutusta uintivalmennustehtävistä, kokemusta kuivaharjoittelusta, sitoutumista seuratoimintaan, organisointi- ja suunnittelutaitoa, joustavuutta muuttuvissa olosuhteissa, hyviä tiimityöskentelijän taitoja, sekä teknologian hyödyntämisen taitoja uintivalmennuksessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää Simmiksen kilpauintia seuraavalle tasolle ja kehittyä itse valmentajana. Tarjoamme hyvän työyhteisön, työterveyspalvelun ja loistavat olosuhteet.

Aloitus tapahtuu aikaisintaan 1.11.2023 tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Lähetäthän ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi laura.kurki@simmis.fi viimeistään 22.10.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Simmiksen toiminnanjohtaja Laura Kurki laura.kurki@simmis.fi puh. 050 550 5518.

Helsingissä 6.10.2023

HELSINGFORS SIMSÄLLSKAP RF

Hallitus